EGÉSZSÉGNEVELŐ STÚDIÓ

Oktató és Joalis Referencia Centrum

Szodoray Andrea természetgyógyász vagyok. Számomra mindig is fontos volt, hogy másoknak ott segítek, ahol tudok, így szinte egyértelmű, hogy erre a pályára sodort az élet. Már fiatalon is úgy gondoltam, hogy a problémáink hátterében mindig ott van valamilyen érzelmi gát, valami, amit nem jól élünk meg, ami akadályoz minket akár az egészség megtartásában, akár a kapcsolataink minőségének megőrzésében.
Tanulmányaimat, 25 éve kineziológiával kezdtem, ami valódi sikereket hozott. Közben arra is rá kellett jönnöm, hogy az embereknek szükségük van kézzelfogható dolgokra is, és ha segíteni szeretnék, tovább kell tanulnom. Így került a palettámra, többek között – a kínai gyógyászat az akupresszúra, reflexológia, az aromabotanika, a Joalis féle információs méregtelenítés, amit 14 évig tanítottam.

Mára – a mindig megújulni vágyó énem- az orthomolekuláris medicina felé fordult, mert hiszem, hogy szükségünk van arra a hídra, melyet a hagyományos orvosi biokémia és a természetes gyógyászati módok között megteremt. Az egészségünk megtartása érdekében, egyre inkább szükségünk lehet minőségi vitaminokra, ásványi anyagokra, esszenciális zsírsavakra, enzimekre, aminosavakra, probiotikumra vagy éppen gyógynövényekre.

Életem egyik legmeghatározóbb pillanata, – találkozásom dr. Munkácsi Katalin gyermekgyógyász, homeopata doktornővel. Személyében olyan barátra és kollégára találtam, aki jóságával folyamatosan tud inspirálni. Szakmai törekvéseink, gondolataink egy irányba mutatnak, – a leginkább személyre szabott információval segíteni a hozzánk fordulóknak. Minden ember egyedi és a problémák felszámolásához is egyedi megoldások szükségesek.