A gyermek háziorvos szemével

A viselkedészavarok egyre gyakrabban okoznak gondot, és nemigen lehet egy kaptafára húzni őket, viszont igen gyakran sikerül javulást elérni homeopátiával és a szervezet megtisztításával. Joalis cseppekkel megcélozhatjuk a központi idegrendszert, a májat, aktiválhatjuk pl: nehézfémek, oltóanyag maradványok tisztítását és beindíthatjuk az érzelmi háttér rendezését is. Ezekben az esetekben műszeres vizsgálattal érdemes megállapítani, hogy pontosan mire van szükség.

A mindennapi gyakorlat legjellemzőbb problémái gyermekkorban a viselkedészavarok mellett, – ilyen a figyelemzavar, hiperaktivitás, egyéb pszichés problémák – az immungyengeség, a visszatérő mandulagyulladások, szűnni nem akaró bőrtünetek. Ezeken a területeken rendszeresen használom a Joalis cseppeket.

Immunerősítésre akkor van szükség, mikor a szervezet számára ismeretlen kórokozóval történő találkozások nem oldódnak meg pár nap alatt, „önerőből”, hanem elhúzódó, vagy vissza-visszatérő folyamattá válnak (gyermekkorban, típusosan, légúti fertőzésekről beszélünk.) A háttérben pszichés traumák, hozott toxinok állhatnak, de ennek kialakulását segíti a gyakran (és feleslegesen) adott antibiotikumos kezelés is, mely „leszoktatja” az immunrendszert a „munkáról” és tönkreteszi a vastagbél immunműködését.
Joalis IM cseppet, többek között, nagyon eredményesen használom a körzeti munkámban.

Krónikus mandulagyulladás érintheti a garat, és az orrmandulát. Az itt megbúvó, gócokban túlélő kórokozók folyamatos toxikus terheltséget jelentenek a szervezet számára, illetve az immunrendszer meggyengülésekor (meghűlés, fáradtság, pszichés tényezők, avagy más betegség) a felszínre törve ismételten gyulladásos betegséget okoznak. Különös figyelmet kell fordítani megnagyobbodott orrmandula esetében a halláscsökkenésre és középfülgyulladásra, a garatmandulák esetében pedig a vesékre és a szívre ható következményekre. Cél azonban az, hogy a mandulák megtartásával érjünk el gyógyulást!
Joalis TONS-DREN cseppel, kiegészítve, számos mandulaműtétet sikerült elkerülni már.

A problémás bőr, pl: ekcéma az utóbbi időben egyre fiatalabb csecsemőknél és egyre komolyabb tüneteket okozva jelenik meg. Gondolkodásmódom értelmében a bőrt „méregtelenítési szervnek” tekintem, mely ilyenkor tisztulási tüneteket mutat, és ezzel elárulja, hogy mely létfontosságú belszerv (máj, gyomor, belek, vesék…) kér támogatást. Kérdés: hogyan kerül ennyi méreganyag egy csecsemő szervezetébe? Sokat kap már az anyaméhben, aztán az anyatej közvetítésével (sajnos), illetve egyéb ételekkel, krémekkel stb.
Összetett, és nem rövid feladat felszámolni mindezt, de homeopátiával és Joalis cseppekkel sokszor sikerült már.

Dr. Munkácsi Katalin gyermekgyógyász, homeopata
Egészségnevelő Stúdió

Shopping Cart

Vásároljon 25 000 Forint felett és ajándékba kap egy csomag probiotikumot, mely 4 féle algát tartalmaz!

Scroll to Top