Az allergia komplex homeopátiás kezelése

A homeopátiás tüneti és alkati szerekkel történő allergia-kezelés közismert a homeopaták és a gyógymódot alkalmazók körében is.Beszámolóm arról szól, hogy – tapasztalataim szerint – milyen nagy jelentősége van a gyors javulás elérése, illetve a hosszútávú tünetmentesség fenntartása szempontjából a specifikus méregtelenítésnek.

Régen fennálló, jelentős tüneteket adó allergia esetében – korábban – nem sikerült gyorsan, megfelelő eredményt elérnem. Ezért vontam be kezeléseimbe a Joalis méregtelenítést.

A szervezet toxinjainak kutatásakor napvilágra kerülnek az allergiás tünetek hátterében álló szervek terheltségei (pl: máj, tüdő, vastagbél…), majd a méreganyagok beazonosításával lehetőség nyílik az ún. „méregtérkép” felállítására. Mindezek ismeretében már a specifikus tisztítás (konkrét szervből, konkrét méreganyagot), természetesen a méregtelenítési útvonal biztosításával, könnyen megvalósítható (Dr. Josef Jonáš módszere). Leggyakrabban nehézfémekről, vegyianyagokról, elektroszmogról, illetve kórokozókról van szó. Említést kell tennem az ún. „pszichés toxinok” jelentőségéről is, melyeknek a komplex kezelés (homeopátiás alkati szer, tüneti szer, méregtelenítés) összeállítása során kiemelt jelentőséget kell szentelni.

Harminc éves hölgy esetét mutatom be, aki évekkel ezelőtt életmódváltáson ment át – reform étrend, testmozgás, tisztított víz ivása – a komoly allergiás tünetei miatt (tavasztól-őszig szemviszketés, könnyezés, szénanátha). Mikor megkeresett, már egy éve homeopátiás kezelés alatt is állt, de mindezekkel csupán tüneteinek mérséklését sikerült elérni. A „méregtérkép” meghatározásakor a máj-epe és a tüdő-légutak területén jelentős vegyianyag: köztük növényvédő szerek (vegetáriánus étrend hajlamosít) és fém: főként kadmium (mely aktív vagy passzív dohányzásból származik általában) terheltség mutatkozott.

A specifikus tisztítást (többek között) Joalis Liv-dren, Ach, Res-dren és Am komplex készítményekkel végeztük. Természetesen megtartottuk a jól megválasztott alkati szerét.

Augusztus végéig – ez évben – teljesen tünetmentes.

Bebizonyosodott számomra, hogy a test méreganyagoktól való specifikus megtisztítása jelentősen javítja a szervezet reakciókészségét (minden gyógymódra vonatkozóan), és nem csak az allergiával kapcsolatban. Hasonló tapasztalataim vannak ekcéma, migrén, nőgyógyászati tünetek és számos krónikus betegség esetén, melyeknél a klasszikus homeopátiás kezelést követően nem volt megfelelő a javulás.

Dr. Munkácsi Katalin
Egészségnevelő Stúdió
Shopping Cart

Vásároljon 25 000 Forint felett és ajándékba kap egy csomag probiotikumot, mely 4 féle algát tartalmaz!

Scroll to Top