Fogantatás előtti méregtelenítés – az egészséges gyermekhez vezető út

A gyerekek egyre gyakrabban születnek különböző bőrbetegségekkel, légzési vagy emésztési nehézségekkel. A viselkedési zavarokkal, agyi diszfunkciókkal küzdő gyerekek száma is egyre nő.
Ráadásul tény, hogy minden hetedik pár hiába próbálkozik gyermekáldással.

Az esetek 35%-ban a nőknél, 35%-ban a férfiaknál, a maradék 30%-ban mindkét félnél található probléma.

A női meddőség leggyakoribb okai közé tartozik a petevezeték elváltozása vagy eltömődése, a hormonális problémák, az endometriosis, a megtermékenyített petesejt beágyazódásának nehézségei, a stressz. Gyakori problémát okoznak azok a krónikus gyulladások is, melyek háttere a klasszikus orvoslásban sokszor megfoghatatlan. Az életmód, a környezeti ártalmak, a nehézfémek, az elektroszmog, a mikroorganizmusok, a fertőzési gócok és természetesen a lelki állapot, mind hozzájárul a probléma kialakulásához.

A férfiak esetében a leggyakoribb ok az életképes, egészséges spermiumok számának csökkenése, autoimmun problémák, a spermavezeték blokkja, impotencia, ejakulációs kudarc, stressz. Az utóbbi ötven évben a férfiak spermiumtermelése 50%-al esett vissza. Nagy szerepet játszik ebben a hormonokkal és nehézfémekkel (különösen a higany) egyre szennyezettebb víz, mely lerakódhat a kötőszövetben, a hormonális mirigyekben, az idegrendszerben. A herékre nagy hatással van a radioaktivitás, a növény védőszerek, a gyulladások és a vitaminhiány.

Mind két félnél nagy gondot okozhatnak a fertőzések, melyek közül a leggyakoribb a clamydia, borrelia, papiloma vírus, streptococcus, candida. Ezek a kórokozók megtalálhatók a szervezetben szabad toxinként, de fertőzési gócban még gyakoribbak.

Az ideális az, ha a férfi és a nő egyszerre tisztítja ki a szervezetét – nem csak önmagáért – hanem az egészséges utód megszületéséért. A Joalis információs méregtelenítéssel olyan területeket is kitisztíthatunk, amit egyéb méregtelenítési eljárással nem tudnánk. Egyedülálló módon megnyithatjuk a fertőzési gócokat, felszámolhatjuk az érzelmi terhelőket.

Létezik univerzális eljárás is, de sokkal hatékonyabb egyénre szabottan – előzőleg kimérve – elkezdeni a tisztítást. Fontos a genitáliák, a máj és a vesék körének tisztítása, az ideg- és a hormonális rendszer, valamint a nyirok utak toxinterhelésének megszüntetése.

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége, írjon nekünk!

Szodoray Andrea
Egészségnevelő Stúdió
Shopping Cart

Vásároljon 25 000 Forint felett és ajándékba kap egy csomag probiotikumot, mely 4 féle algát tartalmaz!

Scroll to Top