Gyakori kérdések

Saját elhatározásom alapján szeretnék készítményeket venni! Ezt megtehetem?

Természetesen igen! Szeretnénk azonban felhívni a figyelmét arra, hogy az egészségügyi panaszok valódi oka nem mindig oly egyértelmű. Egy jól képzett terapeuta (orvos) szakmai szempontból az Ön számára legalkalmasabb készítményeket választja ki a mérési eredményeknek megfelelően. A kiválasztott készítmények alkalmasságát az Ön számára  műszerrel rögtön le is tudja ellenőrizni, így valóban „testre szabott” Joalis terméket kaphat. Egy tisztító kúra általában négy készítményből áll.
Ezzel kapcsolatos információkért kérjük, írjon nekünk, vagy forduljon munkatársainkhoz.

Van olyan termékük, amit terapeuta nélkül is megvehetek?

Igen. Rendelkezésre állnak ún. Méregtelenítési csomagok, melyek kifejezetten egy adott panaszra vannak összeállítva, illetve a BIOHARMONI készítmény család, ami egy általános, az egész testre kiterjedő tisztító kúrát tesz lehetővé.

Ezenkívül a gyermekeknek szánt Bambi készítmény család is mérés nélkül alkalmazható.

Hány látogatás szükséges?

A méregtelenítési kúrák száma változó, függ a kliens panaszának súlyosságától és a probléma összetettségétől. Egy kúra 2 hónapig tart és általában 3-4 alkalom javasolt egy komplettebb tisztításhoz, de érdemes évente egy emlékeztető kúrát beiktatni , hogy a kedvező eredmények tartósak legyenek. Szerencsére a gyakorlatban sok kliens dönt terapeutájának rendszeres látogatása mellett, ugyanis szüntelen kapcsolatba kerülünk újabb és újabb toxinokkal. A méregtelenítésnek valójában egy tartós és soha be nem fejeződő folyamatnak kellene lennie.

A Joalis készítményeknek vannak mellékhatásai?

A készítményeknek nincsenek semmiféle mellékhatásai. Ettől függetlenül azonban előfordulhatnak ún. méregtelenítési tünetek, amelyek arra utalnak, hogy az adott szervezet igyekszik megszabadulni az őt terhelő toxinoktól. A méregtelenítési tünetek csak átmeneti jelleggel fordulhatnak elő és néhány nap elteltével, önmaguktól megszűnnek.

Írjon nekünk, ha nem talált választ a kérdéseire!