Gyermekvállalás előtti tisztítás leendő szülőknek

A női ivarszervek területén megtalálható fertőzések és egyéb toxinok nagy százaléka, már a magzati életben szervesen beépülhet a baba szervezetébe.

A szülői szervezetben meglévő toxinterhelések  átkerülhetnek a magzatba, és ott a születést követően tünetek formájában megjelenhetnek. Erre utalhat pl. a koraszülés, az anyatejre való érzékenység, vagy a csecsemőkori ekcéma.
A méregtelenített szülők esetében a magzati kromoszóma-rendellenességek előfordulási valószínűsége csökkenhet. Csehországi vizsgálatok rámutattak arra, hogy azokban a családokban, ahol az első gyermekkel valamilyen probléma már volt – ekcéma, hiperaktivitás – ott a tisztítás után vállalt második gyermeknél nem jelentkeztek a gondok.

A meddőség hátterében is állhatnak méregterhelők, melyek akadályozhatják a megfelelő hormonok termelődését, befolyásolhatják az immunrendszer működését, gátolhatják a női és férfi ivarszervek energetikai egyensúlyát.

Meg kell különböztetnünk szervi és funkcionális meddőséget. Az előbbi esetében valamilyen, a női ivarszervek terén jelentkező szervi változások jelentik az okot, ugyanakkor a funkcionális meddőség esetében nincsenek szervi akadályai a teherbeesésnek. Sok esetben a hipothalamus terhelt, ami azt jelenti, hogy a hormonok szabályozása nem megfelelő, annak ellenére sem, hogy a menstruáció rendszeres és panaszmentes. A kismedence különböző részeiben vagy az anyaméhben lévő fertőzési gócok is jelentős mértékben befolyásolják a pete megtapadását.

A civilizált területeken élő valamennyi emlős ivarszervi mirigyeiben a toxikus anyagok szintje  emelkedik, aminek eredménye a férfi termékenység csökkenése. A toxikus anyagok csökkentik a spermák számát és mozgékonyságukat. Erről egyre több férfi szerez tudomást szakorvosi vizsgálatok alkalmával.
Az egészséges ivarsejtek termelődésének érdekében ideális mindkét szülőnek, hat hónappal a tervezett teherbeesés előtt elkezdeni a Joalis kúrát.
Az egyénre szabott specifikus méregtelenítés ajánlott, de lehetőség van arra is, hogy általános tisztítókúrát tartsanak a szülők, babavárás előtt.

A Baby Start csomag segít ebben a hölgyeknek:

  • GynoDren – Genitáliák méregtelenítése
  • Stresson – stressz okozta terhelőkre
  • AM – a nehézfémek kiürítésére
  • Vegeton – vegetatív idegrendszer méregtelenítés

és az uraknak:

  • Supertox – Speciális készítmény, a szövetek méregtelenítése
  • DU – Vese és húgyutak méregtelenítése
  • ProstaDren – prosztata és férfi ivarszerv méregtelenítése
  • MinDren – központi idegrendszer méregtelenítése

Egy csomag kéthavi méregtelenítési folyamatot biztosít, mely a vizsgálatok szerint, adott készítmények vonatkozásában, elegendő.