HPV – Műtét helyett méregtelenítés

Kétségbeesett középkorú hölgy keresett fel minket, akit a nőgyógyásza – HPV (Human Papilloma Vírus) fertőzöttség miatt – műteni akart.

A humán papillomavírus a nemi érintkezés vagy intim kapcsolat útján terjed, fertőzött bőr vagy nyálkahártyán keresztül. A papillomavírusokat a rákos sejtekre változtató képességük alapján, lehetnek alacsony vagy magas onkogén kockázatúak.

Az alacsony kockázatú papillomavírusok a férfi és női genitálián szemölcsök keletkezését idézik elő. A magas kockázatú papillomavírusok képesek belindítani rosszindulatú daganatos folyamatokat. Jelenlegi kutatások alapján a méhnyakrák és a péniszrák kialakulásáért is ez a víírus tehető felelőssé. A fertőzött területet egy kissebb műtéttel – konizációval (azaz ékkimetszéssel a méhnyakból) – szokták eltávolítani. Műtét után visszamaradhatnak rejtett vírusok, illetve a kiújulás is előfordul, ezért folyamatosan erősíteni kell az immunrendszert, hogy meg tudjon szabadulni a vírustól. Ezenkívül a rendszeres szűrővizsgálat elengedhetetlen.

A belső női szervek méregtelenítése, a daganatellenes immunitás megerősítése, a vírus és a kedvező táptalaj felszámolása Joalis információs cseppekkel történt. A két hónapos kúrát követően a P3-as érték, P2-re változott, így a műtétet elkerülte. Ezek után a szervezet teljes tisztítása következett, hogy a daganatellenes immunitás megerősödjön.

Szodoray Andrea
Egészségnevelő Stúdió

Shopping Cart

Vásároljon 25 000 Forint felett és ajándékba kap egy csomag probiotikumot, mely 4 féle algát tartalmaz!

Scroll to Top