Mandulaműtét. Jó megoldás?

Biztosan létezik olyan állapot, melyben a mandulák eltávolítása elengedhetetlen.Ez azonban az esetek kisebb hányada csupán.

Amennyiben elfogadjuk, hogy minden szükséges, mely szervezetünkben található – ellenkező esetben az evolúció már rég kiiktatta volna – törvényszerűvé válik, hogy harcoljunk, pl. a mandulák megtartásáért.Légutaink első védelmi vonaláról van szó, mely megakadályozza a kórokozók mélyebbre jutását. És máris értjük szükségességüket! Eltávolításukat követően nyitva állnak a kapuk a gége, légcső, tüdők irányában… Egy életen át!
Visszatérő mandulagyulladások, gócok esetében számos esetben elkerülhető a műtét a mandulák és a nyirokrendszer homeopátiás elveken alapuló, egyben gyógynövényeket is felvonultató, tisztításával.

A Joalis készítmények körében gócnyitók (mandulák esetében Tonsilla-dren) is találhatóak, melyek egyedülálló módon az immunrendszer számára hozzáférhetővé teszik a letokolt, ún. gócban elő kórokozókat.

(Az ép góc jellegzetessége, hogy sem az immunrendszer, sem az antibiotikumok nem tudnak áthatolni rajta!)

A teljes tisztításhoz leggyakrabban ajánlott Joalis készítmények: Tonsilla-dren (mandulák gócaira, nyirok utakra), Nobacter (gócban élő baktériumokra), Immun (immunrendszerre), Optimon (sejtközi kommunikáció és immunitás optimalizálására). Természetesen testre szabottabb az összeállítás egyéni konzultációt követően.

Tovább tökéletesíthetjük az eredményt akkor – ha szinten tartva a testi-lelki egyensúlyi állapotot – homeopátiás alkati szerrel is kiegészítjük a kezelést.

Egészségnevelő Stúdió
Dr. Munkácsi Katalin

Leave a Comment

Shopping Cart
Scroll to Top