Méregtelenítés mindenkinek

Fizikai vagy lelki problémái, tünetei vannak? Allergiás? Ekcémás?
Gyakori fejfájások, emésztési nehézségek, nőgyógyászati gondok gyötrik?
Gyereket szeretne, de nehezen esik teherbe?
Gondolkodott már azon, hogy miért van ez? 

Elképzelhető, hogy rejtett méregterheltség vagy fertőzési góc áll a háttérben!

„A szervezet irányított és ellenőrzött méregtelenítési módszere” röviden „Joalis módszer” ezen toxinok és fertőzési gócok eltávolításával foglalkozik. Az egészségi problémák hátterében többféle ok húzódhat meg. Egyik lehetséges ok, hogy a szervezetben különféle típusú toxinok rakódhatnak le.

A módszer lényege:  mérőműszerrel történő állapotfelmérést követően és a mérési eredmények alapján, a terapeuta összeállítja az Önnek legmegfelelőbb méregtelenítési kúrát, ami általában 8 hétig tart. Ezt követően egy ellenőrző mérést végzünk, ahol a következő kúrát állítjuk össze annak megfelelően, hogy mennyit változott a szervezet méregterheltsége. Ezek a Joalis készítmények segítik a szervezetet, hogy  képes legyen megszabadulni az egyes méregterheltségeitől.

A módszer kidolgozóinak meggyőződése, hogy a különböző szervekben felmerülő zavarok mögött nem csak a toxin, mint anyag lehet jelen, hanem a kóros információ is. Ezek az információs toxinok,  előbb-utóbb,  az anyag működési zavarához vezethetnek.

Az emberi test akárcsak a világegyetem: anyagból, energiából és információból áll. Tehát nem csak fizikai (anyagi) szinten, hanem energetikai és információs szinten is méregteleníteni ajánlott a szervezetet! Ebben segíthetnek a Joalis cseppek!