Mit kell tudni róluk?

A Joalis cég elsajátította a HDTx – technológiát (holográfiai méregtelenítés), amely a mérgekkel és fertőzésekkel kapcsolatos spektrális információkat, az információ hordozóba – pl. élelmiszer vagy gyógynövényalap – képes bevinni.

Minden ember agya, bármit veszünk is a szánkba, azonnal elemzi az ételt. Ha valami zsírosat eszünk, beindítja a zsírok anyagcseréjét, ha valami édeset, akkor a szénhidrát anyagcserét. Ha penészes étel kerül a szánkba, utasítást ad az agy, hogy köpjük ki.

A szervezet nem csak a fizikai elemeket ismeri fel az információs készítményekből, hanem képes felismerni a hologramokból (speciális képekből) a tudatalattiban lévő gondolatokat. A konkrét méreg felismerése után fokozódik az immunaktivitás, hogy a méreg minél előbb kiürülhessen a szervezetből.

A Joalis készítmények tiszta, természetes alapú termékek, lényeges összetevői a növények és vitaminok. Semmilyen mesterséges vegyi anyagot nem visznek be a szervezetbe, csak olyan információkat szolgáltatnak, hogy a szervezet önmaga legyen képes megszabadulni a toxinoktól, saját, természetes, öngyógyító képességeinek a felhasználásával és saját ritmusában.

Hogyan alkalmazzuk helyesen?

A testi- lelki problémák kialakulásának hátterében számos ok húzódhat meg. Éppen ezért többféle toxint célszerű egyszerre tisztítani. Az elvárt hatás eléréséhez elengedhetetlen a 3-4 készítményből álló méregtelenítési kúra összeállítása. A hatékonyság érdekében kérjen tanácsot szaküzletünkben vagy válasszon egy képzett terapeutát.

Szedési javaslat

Az első héten naponta egyszer, a második héttől naponta kétszer – reggel és este – ajánlott szedni.

Adagolás

A Joalis készítmények mindegyikéből 5-10 cseppet (életkortól függően) műanyag kanálra tenni és egymás után bevenni. A bevétel előtt és után 20 percig ne együnk, ne igyunk, a jobb felszívódás érdekében.

A toxinok ürülését segíti a bőséges folyadék (víz) fogyasztás.

Fontos tudnivalók

  • Kerüljük az erős mentolos rágót, fogkrémet
  • Ajánlatos homeopátiás fogkrém használata, vagy legalább 1 óra teljen el a fogmosás és a cseppek bevétele között
  • A készítmények fogyasztásakor ritkán, de előfordulhatnak ún. méregtelenítési tünetek, ezek azonban átmeneti jellegűek és nem okoznak semmilyen egészségkárosodást
  • Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet.
  • Az ajánlott napi fogyasztás mennyiségét ne lépje túl!

Tárolás

Száraz 5-25 celsius fok hőmérsékleten, kisgyermek elől elzárva, lezárt kupakkal, álló helyzetben. Ne tegye ki nap és elektromágneses tér közvetlen hatásának! Ne tárolja a készítményt mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, tv, mobiltelefon stb. közvetlen közelébe.

Nem ajánlott a fogyasztása

  • várandós és szoptatós kismamáknak
  • akut megbetegedések esetén

Ezekben az esetekben semmilyen méregtelenítő eljárást nem javaslunk!

  • 3 éves kor alatt – bőrre kenve alkalmazzuk

A készítmény nem gyógyszer, ebből fakadóan nem helyettesíti az orvos által előírt gyógyszereket!

Gyártó: JOALIS spol.s r. o. Na Florenci 19/a, 110 00 Praha 1. Cseh Köztársaság
Beszállító: BCH Kft.