Mik azok a mikrobagócok?

 Mikroba vagy fertőzési gócnak nevezzük azon mikroszkopikus méretű nyákos tokokat, melyekben több millió kórokozó található. Ezek a mikroorganizmusok, önvédelemből, az immunrendszer támadása elől bújnak el, és mindaddig rejtőzködnek, míg az immunitás stressz hatására, meg nem gyengül. Ilyen hatás lehet a lelkiállapot negatív változása, a légköri viszonyok romlása, pl. lehűlés, láz, félelem…

Ekkor előjönnek, típusos tüneteket okoznak (pl. herpesz az ajkakon), szaporodnak, majd a szervezet megerősödésekor ismét gócba vonulnak.

Ottlétükkel és anyagcseretermékeik kibocsátásával folyamatosan terhelik az adott szervet, még tünetmentes állapotban is.

Jó rejtekhely lehet a szervezetben lévő váladék, nyák, a zsírtok, az alvadt vér, a kötőszövet. A fertőzésből így fertőzési góc válik.

Az régi időkben, a kínai orvos is „belső káros tényezőknek” nevezte a betegség okát, de még nem sejtette a mikroorganizmusok létét. Dr. Jonáš szavai: „Amikor a szervezetet próbáltuk megtisztítani a fertőzési gócoktól, rájöttünk, hogy a méregtelenítés teljesen pontosan a kínai gyógyászat elvei és pentagramja szerint működik.”

A gócok felszámolása nehéz, de elengedhetetlen! A specifikus Joalis „dren” készítmények lehetőséget teremthetnek erre.