Baby start hölgyeknek

20 000 Ft

Javasoljuk a tervezett babavárás előtt 1-2 kúra alkalmazását.

Cikkszám: MCSBS1 Kategória:

Az anyai szervezetben meglévő toxinterhelések átkerülhetnek a magzatba, és ott a születést követően tünetek formájában megjelenhetnek. Erre utalhat pl. a koraszülés, az anyatejre való érzékenység, vagy a csecsemőkori ekcéma.
A meddőség hátterében is állhatnak méregterhelők, melyek akadályozhatják a megfelelő hormonok termelődését, gátolják a női vagy férfi szervek energetikai egyensúlyát.

Növényi kivonatokat, vitaminokat és információkat tartalmazó komplex készítményekből készült összeállítás, melyek késztetik az immunrendszert, hogy öngyógyító képességét fokozva, önerőből tisztítsa meg a szervezetet.
Egy csomag (4 készítmény) kéthavi méregtelenítési folyamatot biztosít.

Javasoljuk a tervezett babavárás előtt 1-2 kúra alkalmazását. Amennyiben a kúra alatt teherbe esik, hagyja abba a cseppek szedését, majd a szoptatást követően fejezze be!

Alkalmazása: A Joalis készítmények mindegyikéből 10-10 cseppet egy pohár vízbe kell tenni és meginni. Az első héten naponta 1x, majd a második héttől kezdve naponta 2x, amíg el nem fogy.
A cseppek fogyasztását megelőző és követő 20 percben nem szabad étkezni, illetve kávét, teát inni (tiszta vizet szabad) és mentol tartalmú készítményeket fogyasztani.
A készítmények fogyasztásakor ritkán, de előfordulhatnak ún. méregtelenítési tünetek, ezek azonban átmeneti jellegűek és nem okoznak semmilyen egészségkárosodást.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet.
A készítmény nem gyógyszer, ebből fakadóan nem helyettesíti az orvos által előírt gyógyszereket!
Tárolás: Szobahőmérsékleten, kisgyermek elől elzárva, lezárt kupakkal, álló helyzetben. Ne tegye ki nap és elektromágneses tér közvetlen hatásának! Ne tárolja a készítményt mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, tv, mobiltelefon stb. közvetlen közelébe.
A készítmény nem kerülhet kapcsolatba fémekkel és aromás anyagokkal!

Gyártó: JOALIS spol.s r. o. Na Florenci 19/a, 110 00 Praha 1. Cseh Köztársaság

Shopping Cart
Scroll to Top