Baby start uraknak

20 000 Ft

Javasoljuk a tervezett babavárás előtt 1-2 kúra alkalmazását

Cikkszám: MCSBS2 Kategória:

A  leendő apukáknál is állhatnak fent méregterhelők, melyek gátolják a férfi szervek energetikai egyensúlyát. A Joalis készítményekből készült összeállítás, melyek késztetik az immunrendszert, hogy öngyógyító képességét fokozva, önerőből tisztítsa meg a szervezetet.
Egy csomag (4 készítmény) kéthavi méregtelenítési folyamatot biztosít.

Javasoljuk a tervezett babavárás előtt néhány hónappal 1-2 kúra alkalmazását.
Alkalmazása: A Joalis készítmények mindegyikéből 10-10 cseppet egy pohár vízbe kell tenni és meginni. Az első héten naponta 1x, majd a második héttől kezdve naponta 2x, amíg el nem fogy.
A cseppek fogyasztását megelőző és követő 20 percben nem szabad étkezni, illetve kávét, teát inni (tiszta vizet szabad) és mentol tartalmú készítményeket fogyasztani.
A készítmények fogyasztásakor ritkán, de előfordulhatnak ún. méregtelenítési tünetek, ezek azonban átmeneti jellegűek és nem okoznak semmilyen egészségkárosodást.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet.
A készítmény nem gyógyszer, ebből fakadóan nem helyettesíti az orvos által előírt gyógyszereket!
Tárolás: Szobahőmérsékleten, kisgyermek elől elzárva, lezárt kupakkal, álló helyzetben. Ne tegye ki nap és elektromágneses tér közvetlen hatásának! Ne tárolja a készítményt mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, tv, mobiltelefon stb. közvetlen közelébe.
A készítmény nem kerülhet kapcsolatba fémekkel és aromás anyagokkal!

Gyártó: JOALIS spol.s r. o. Na Florenci 19/a, 110 00 Praha 1. Cseh Köztársaság

Shopping Cart
Scroll to Top