Bio-Marine plussz halolaj

4 000 Ft

Halolaj – A szív és érrendszer támogatója

Kategória:

Koncentrált halolaj készítmény magas felszívódású szabad zsírsavakkal –EPA és DHA tartalommal, folsav és B12-vitamin hozzáadásával. Nagyon tiszta halolaj, jóval a szennyezettségi határérték alatt. Puremax tanúsítvánnyal rendelkezik – háromlépéses finomítási folyamat, ahol az olajat alaposan megtisztítják

A természetben az Omega-3 zsírsavak triglicerid formájában fordulnak elő, amelyeket szabad zsírsavakká kell bontani, különben az emésztőrendszerben nem lenne képes felszívódni. Ezt a folyamatot egy lipáz nevezetű emésztő enzim végzi. A Bio-Marin Plus az Omega-3 zsírsavat szabad  zsírsav formájában tartalmazza, amely már készen áll a felszívódásra. Az Omega-3 zsírsav ennek a fajtájának az az előnye, hogy azoknál az egyéneknél is könnyen felszívódik, akiknél ez a lipáz nem működik megfelelően.
Jó kiegészítés azoknak, akik különböző okok miatt nem esznek megfelelő mennyiségű halat, és azoknak, akiknek extra tiszta és jól felszívódó halolajra van szükségük.

Mit jelent a “Plus”?

Az Omega-3 zsírsav mellett a Bio-Marine Plus folsavat és B12 vitamint is tartalmaz. Mindkét vitamin támogatja az Omega-3 jótékony hatását az egészség és a jól működő kardiovaszkuláris rendszer fenntartásában. A folsav szintén nagyon fontos az egészséges terhességért. Azoknak a nőknek, akik gyermekvállalási korban vannak és tervezik a teherbeesést, ajánlott a napi folsav bevitele a fogamzás kezdetétől legalább 3 hónapig.

Jótékony hatással van a szívre, agyra, és a látásra

Az EPA-nak és DHA-nak számos jótékony hatása van. Például napi 200 mg DHA bevitele hozzájárul az agy normál működéséhez, gyerekeknél és fiataloknál pedig a szemek és a látás fejlődéséhez. Felnőtteknél napi 250 mg DHA hozzájárul az agy és a szív megfelelő működéséhez. A fent említett mennyiségek napi 2 (200mg) és 3 (250mg) kapszula bevételét jelentik.

Az Omega-3 zsírsavakra az összes sejtnek szüksége van, mivel biztosítják, hogy a sejtmembránok kellően rugalmasak legyenek, és megfelelő folyadéktartalommal rendelkezzenek.

A napi nagymennyiségű Omega-3 szedésének véralvadásgátló hatása van, mivel nehezebbé teszi a vér megalvadását. Ez bizonyos esetekben előnyös lehet, másokban pedig hátrányos – például műtétek kapcsán.

       Tápanyagok 2 kapszulában: NRV*
Halolaj 1000,0 mg
ebből:
   telített zsírsav 30,0 mg
   egyszeresen telítetlen zsírsav 158,8 mg
   többszörösen telítetlen zsírsav 812,0 mg
   ebből: Ω3 600,0 mg
   ebből: EPA 380,0 mg
               DHA 220,0 mg
Folsav 200,0 μg 100%
B12 vitamin 2,0 μg 80%

*NRV: Táplálkozási referenciaérték felnőtteknek

Adagolás
Napi 2 kapszulát (a halfogyasztástól függően) étkezés közben bevenni.
Antioxidánsokkal együtt ajánlott alkalmazni.

Tárolás
Szobahőmérsékleten, napfénytől védve.

Figyelmeztetés

  • Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.
  • Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó

 

Shopping Cart
Scroll to Top