BioActive Technology EMF Chip 1-es

6 400 Ft

BioActive Technology EMF 1-es Chip

Kategória:

Energylife EMF Harmonizáló

Legyen olyan természetes az elektroszmog elleni védelem, mint amilyen a kórokozókkal szembeni védekezésünk!

Modernizált és felgyorsult világban élünk, ahol a technikai fejlődés egyaránt bír pozitív és negatív hatással. Ma már természetes, hogy mobil telefont használunk, számítógépet vagy éppen mikrohullámú sütőt. Az autót szinte már el sem tudjuk képzelni GPS nélkül. Nem árt azonban tudni, hogy minden elektromos berendezést, elektromos mezők vesznek körül vagy elektromágnese hullámokat bocsátanak ki.

Az emberi szervezetet érő mesterségesen létrehozott elektromos és mágneses terek-, valamint rádiófrekvenciás sugárzások okozta terheléseket a elektroszmognak nevezzük. Gondoljunk csak az adótornyokra, a wifire vagy a műholdakra.  Káros hatásuk az emberi szervezetre ismert, de szeretjük “homokba dugni a fejünket” , úgy teszünk, mintha a probléma nem létezne. Pedig foglalkozni kell vele! A magas frekvenciák okozta melegítő hatást mindannyian megtapasztaltuk már egy hosszabb telefonbeszélgetést követően. A mobilunk ilyenkor felmelegszik, ami káros hatással lehet elsősorban  az agy idegsejtjeire.

Hosszabb távon olyan egészségkárosító hatással lehetnek az emberi szervezetre, ami már tüneteket okoz. Kezdetben lehet, hogy csak ingerlékenység, viselkedési zavarok, hiper érzékenység vagy éppen hiperaktivitás jelentkezik, de kialakulhatnak alvászavarok, fejfájás, hormonális zavarok, szív- és érrendszeri problémák vagy krónikus gyulladások. Tanulmányok állítják, hogy a DNS örökítő információinak károsodását is előidézheti az elektroszmog. Érdemes ezen elgondolkodni és cselekedni.

Az EMF-Harmonizáló segíthet ezeknek a káros mechanizmusoknak a harmonizálásában.

Hogyan működnek a harmonizáló chipek?

A harmonizáló chipek katalizátorként funkcionálnak és harmonizálják a veszélyes EMF-hullámokat. A chip széles spektrumú rezgést bocsát ki, ezáltal mind az alacsony, mind a magas frekvenciás sávtartományban ki tudja fejteni hatását.

Miért érdemes megrendelni a harmonizáló chipet?

  • Mert mobiltelefonunk, laptopunk szinte folyamatosan testközelben van
  • Mert elnyeli a káros sugárzást
  • Mert ez is része lehet a betegség megelőzésnek
  • Mert praktikus, nem igényel beszerelést, egyszerűen csak fel kell ragasztani a kívánt felületre

Használat: Ragasszon fel egy chip-et a mobiljára, a laptopra, tv-re, monitorra, nyomtatóra, egyéb elektronikai eszközökre. Tegyen az autójába a kormányra, illetve hátsó ajtók mögött lévő karosszéria ívre 1-1 darabot.

Shopping Cart
Scroll to Top