BioActive technology Épület harmonizáló

59 000 Ft

BioActive technology Épület harmonizáló

Kategória:

Mindennapi életünkben magától értetődik az elektromos készülékek használata mind az otthonunkban, mind a munkahelyünkön. A számítógépek, hálózati elosztók és más kommunikációs berendezések jelentősen megkönnyítik a mindennapjainkat. Azonban ne felejtsük el, hogy nem csak az aktív használatuk közben terhelnek minket, hanem inaktív, vagyis készenléti üzemmódban is.

Az elektroszmog káros hatásairól számtalan tanulmány, tudományos vizsgálat készült. Ezek mindegyike megegyezik abban, hogy az emberi szervezet elektroszmog hatására káros stressz-hormonokat termel, melyek a sejtaktivitást jelentősen zavarják, ami az egész testre hatással van.

Létezik segítség. Az Épületharmonizáló segítségével az összes térben fellelhető negatív sugárzás harmonizálható. Hatótávolsága kb. 20 méter, és nem fogyaszt áramot.

Használata egyszerű: helyezze be bármelyik konnektoraljzatába az Épületharmonizálót, és hagyja ott. Egy áramkörre elegendő egyetlen Épületharmonizáló. Ha a lakásban szabályosan van bekötve a villamos hálózat, akkor a konnektorban a bal oldali lyuk a fázis. A legoptimálisabb működés érdekében az épületharmonizálót úgy kell bedugni, hogy a kerek Mandala kép felfelé nézzen.

Hogyan működik az épületharmonizáló?

Az Épületharmonizáló katalizátorként funkcionál, és harmonizálja a veszélyes EMF-hullámokat. Működési elve, a rezonáláson alapul. Az adott hullámnak ellentétes hullámával semlegesíti az élőlényekre károsan ható frekvenciát, ugyanakkor magát a folyamatot nem változtatja meg. Az Épületharmonizálóval és a harmonizáló chippel csökkenthetjük az elektroszmog által termelt szabadgyökök keletkezését.

 

Shopping Cart
Scroll to Top