Circulatio csepp 15 ml

Egy csepp a keringési rendszer támogatásáért

Az orthomolekuláris termékek megrendeléséhez be kell jelentkezni!

A termék szedése 2-3 darabos kurában ajánlott, vásárlás előtt kérje ki tanácsadója véleményét.

https://egeszsegnevelo.hu/kapcsolat/

 

A keringési rendszer szállítja a szervezet minden részébe az oxigént és a tápanyagokat, valamint el onnan a szén-dioxidot és a salakanyagokat. Az szervezet egészséges működésének alapvető feltétele a megfelelő keringőrendszer. A Circulatio csepp segítséget nyújthat a keringési rendszer egészségének megőrzésében, de mindenképpen ajánlott a készítmény alkalmazásakor a vegetatív idegrendszer és hormonrendszer együttes támogatása is!

Klinikai tünetek

A keringési rendszer problémáira utaló tünet lehet pangó keringés, a visszértágulat, az érelmeszesedés, valamint a gyulladások kialakulása.

Érzelmek

A keringési rendszeri problémák hatást gyakorolhatnak érzelmeinre is, így kialakuhat nyugtalanság, illetve gondolkodási nehézség is.

Ajánlott adagolás

Naponta felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt 1–3 csepp étkezés előtt vagy után,vagy az orvos, terapeuta utasításai szerint. Fogyasztás előtt felrázandó! Felbontás után hűtve tárolandó! Használat előtt mindenképpen olvassa el a  figyelmeztetések részt!

Figyelmeztetés

Ne fogyassza, ha a zárókupak sérült! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A változatos, mesterséges anyagoktól mentes étrend mellett nagyon fontos az egészséges életmód és a belső harmónia megteremtése! Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Nem ajánlott a készítmény szedése bármelyik összetevővel szembeni túlérzékenység esetén! Bármilyen probléma merülne fel a termék használata során, azonnal forduljon orvosához, tanácsadójához.

Összetevők:
víz, szilícium-dioxid, természetes aroma, kálium-szorbát

Tárolás:
Száraz, fénytől védet, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó! Felbontás után 2 hónapig fogyasztható!

Shopping Cart

Vásároljon 25 000 Forint felett és ajándékba kap egy csomag probiotikumot, mely 4 féle algát tartalmaz!

Scroll to Top