ColoNett-mix

7 500 Ft

ÉLELMI ROSTOKBAN GAZDAG GYÜMÖLCS INSTANT ITALPOR (300gr)

Készült: szigorúan ellenőrzött alapanyagokból, almarost, útifűmaghéj, fekete bodzabogyólé, meggylé, csipkebogyólé porsűrítmények és maltodextrin felhasználásával, alacsony hőfokon, kíméletes vákuumszárításos eljárással, HACCP minőségbiztosítási rendszerben.

Összetétel: almarost por, útifűmaghéj, fekete bodzabogyópor, meggypor, csipkebogyópor, maltodextrin.

Hozzáadott cukrot, színezéket, tartósítószert NEM tartalmaz.

Felhasználási javaslat: Naponta egy alkalommal 2 evőkanálnyi rostos port tejben (állati vagy növényi), joghurtban vagy kefírben elkeverve azonnal fogyasztható. Fontos a bőséges folyadék fogyasztása, naponta minimum 2 – 2,5 liter viz vagy gyógytea. A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet, ugyanakkor az élelmi rostok fogyasztása hozzájárulhat az emésztőrendszer normál működéséhez.

Fontos tudnivalók:

Száraz, hűvös, fénytől és sugárzó hőtől védett helyen tartandó! Felhasználáskor csak száraz kanalat használjon, ezután mindig jól zárja le a dobozt. Felbontást követően 3 hónapon belül célszerű elfogyasztani a terméket, mert a védőfólia felnyitását követően, hosszabb állás után a gyümölcspor kristályos szemcséi a levegő nedvességtartalmának hatására összetapadhatnak. Ez nem befolyásolja a termék szavatosságát, folyadékban továbbra is oldható marad.

Gyártó: Szante Bt.

Shopping Cart
Scroll to Top