FlaViva ColoNett

7 500 Ft

ÉLELMI ROSTBAN GAZDAG ZÖLDSÉG – GYÜMÖLCS ITALPOR (300gr)

Kategória:

Az emésztő enzimekben gazdag papaja és ananász hozzájárulhat a bélben történő emésztés teljesebbé válásához, a biocsicsóka inulin tartalma – mint prebiotikum – elősegíti a normál bélflóra megfelelő táplálását.

Készült: szigorúan ellenőrzött alapanyagokból, almarost, útifűmaghéj, biocsicsókalé-, ananászlé,- papajalé,- homoktövislé sürítmények és maltodextrin felhasználásával, alacsony hőfokon, kíméletes vákuumszárításos eljárással, HACCP minőségbiztosítási rendszerben.

Összetétel: almarost por, útifúmaghéj, biocsicsókapor ananászpo, papajapor, homoktövispor, maltodextrin.

Hozzáadott cukrot, színezéket, tartósítószert NEM tartalmaz.

Felhasználási javaslat: Naponta egy alkalommal 2 evőkanálnyi rostos port vízben elkeverve azonnal fogyasztható.  Esetleg tejben, joghurtban vagy kefirben is elkeverhető, amennyiben nincs tejcukor vagy tejfehérje allergiája, intoleranciája. Fontos a bőséges folyadék fogyasztása, naponta minimum 2 – 2,5 liter viz vagy gyógytea. A termék fogyasztása nem helyettedíti a kiegyensúlyozozz vegyes étrendet, ugyanakkor az élelmi rostok fogyasztása hozzájárulhat az emésztőrendszer normál működéséhez.

Fontos tudnivalók:

Száraz, hűvös, fénytől és sugárzó hőtől védett helyen tartandó! Felhasználáskor csak száraz kanalat használjon, ezután mindig jól zárja le a dobozt. Felbontást követően 3 hónapon belül célszerű elfogyasztani a terméket, mert a védőfólia felnyitását követően, hosszabb állás után a gyümölcsporkristályos szemcséi a levegő nedvességtartalmának hatására összetapadhatnak. Ez nem befolyásolja a termék szavatosságát, folyadékban továbbra is oldható marad.

Gyártó: Szante Bt.

Shopping Cart
Scroll to Top