Flaviva Colonett

7 500 Ft

ÉLELMI ROSTOKBAN GAZDAG ZÖLDSÉG GYÜMÖLCS INSTANT ITALPOR (300gr)

Kategória:

Az emésztő enzimekben gazdag papaja és ananász hozzájárulhat a bélben történő emésztés teljesebbé válásához.

Készült: szigorúan ellenőrzött alapanyagokból, almarost, útifűmaghéj, biocsicsókalé-, ananászlé,- papajalé,- homoktövislé sűrítmények és maltodextrin felhasználásával, alacsony hőfokon, kíméletes vákuumszárításos eljárással, HACCP minőségbiztosítási rendszerben.

Összetétel: almarost por, útifűmaghéj, ananászpor, papajapor, homoktövispor, maltodextrin.

Hozzáadott cukrot, színezéket, tartósítószert NEM tartalmaz.

Felhasználási javaslat: Naponta egy alkalommal 2 evőkanálnyi rostos port vízben elkeverve azonnal fogyasztható.  Esetleg tejben, joghurtban vagy kefirben is elkeverhető, amennyiben nincs tejcukor vagy tejfehérje allergiája, intoleranciája. Fontos a bőséges folyadék fogyasztása, naponta minimum 2 – 2,5 liter viz vagy gyógytea. A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet, ugyanakkor az élelmi rostok fogyasztása hozzájárulhat az emésztőrendszer normál működéséhez.

Fontos tudnivalók:

Száraz, hűvös, fénytől és sugárzó hőtől védett helyen tartandó! Felhasználáskor csak száraz kanalat használjon, ezután mindig jól zárja le a dobozt. Felbontást követően 3 hónapon belül célszerű elfogyasztani a terméket, mert a védőfólia felnyitását követően, hosszabb állás után a gyümölcspor kristályos szemcséi a levegő nedvességtartalmának hatására összetapadhatnak. Ez nem befolyásolja a termék szavatosságát, folyadékban továbbra is oldható marad.

Gyártó: Szante Bt.

Shopping Cart
Scroll to Top