FlaViva FlavEnzyMix

7 500 Ft

FLAVIVA ANANÁSZ-PAPAJA INSTANT ITALPOR  (250 gr)

Az ananász és a papaja enzimei (pl. bromelin és papain) hozzájárulhatnak a normál emésztéshez, emellett széles körben ismert a citrom kedvező hatása a zsíranyagcserében, főként a zsírok lebontásában. A csicsóka a bélflórát tápláló prebiotikumként hozzájárulhat a normál bélflóra egyensúlyához, emellett számos kedvező hatását igazolták a hasnyálmirigy megfelelő működésében.

Készült: szigorúan ellenőrzött alapanyagokból, ananászlé, papajalé, biocsicsókalé, homoktövislé, narancslé, citromlé és maltodextrin felhasználásával, alacsony hőfokon történő, kíméletes vákuumszárítással, HACCP minőségbiztosítási rendszerben.

Összetétel: ananászpor, papajapor, biocsicsókapor, homoktövispor, narancspor, citrompor, maltodextrin. Hozzáadott cukrot, színezéket, tartósítószert NEM tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

  • Frissítő gyümölcsitalként: A főétkezést követően naponta 1 alkalommal 2 evőkanálnyi gyümölcsport 1-2 dl vízben elkeverve azonnal fogyasztható, ízletes, természetes gyümölcsitalt kaphatunk, amelynek rendszeres fogyasztása hozzájárulhat az egészséges táplálkozáshoz.
  • Natúr joghurtba keverve: Gyümölcsös joghurtként is fogyasztható.
  • Gyümölcsteaként: 2 dl teába 1-2 teáskanálnyi instant gyümölcsport elkeverve azonnal oldódó zamatos gyümölcstea különlegességet fogyaszthatunk.
  • „Egészséges nassolásként”: naponta 2 alkalommal 2 evőkanálnyi instant gyümölcsport lassan elszopogatva édes-savanykás ízű, ínyenc csemegeként fogyasztható.

Fontos tudnivalók:

Száraz, hűvös, fénytől és sugárzó hőtől védett helyen tartandó! Felhasználáskor csak száraz kanalat használjon, ezután mindig jól zárja le a dobozt. Felbontást követően 3 hónapon belül célszerű elfogyasztani a terméket, mert a védőfólia felnyitását követően, hosszabb állás után a gyümölcspor kristályos szemcséi a levegő nedvességtartalmának hatására összetapadhatnak. Ez nem befolyásolja a termék szavatosságát, folyadékban továbbra is oldható marad.

Gyártó: Szante Bt.

Shopping Cart
Scroll to Top