FlaViva Slimonádé

7 500 Ft

Flaviva 100% ZÖLDSÉG-GYÜMÖLCS INSTANT ITALPOR (250gr)

Elfogyott

Cikkszám: fla7 Kategória:

A limonádé ízű terméknek a zsírok lebontását elősegítő citrom és a hasnyálmirigyet — így az emésztést, a cukorháztartást és a szervezet raktározó képességét is — kedvezően befolyásoló csicsóka képezi a fő alapját. Emellett a bromelint tartalmazó, emésztést elősegítő ananász, valamint az antioxidánsokban és polifenolokban gazdag homoktövis szintén hozzájárul a megfelelő anyagcsere fenntartásához. Ezt az instant italport vízbe, vagy fogyókúrás teába elkeverve javasoljuk elfogyasztani: pl 1—1,5 liter teába ízlés szerint 3-4 evőkanálnyi napi adagot elkeverve, az egész nap során egyenletesen adagolva kellemesen limonádés ízű italként fogyasztható.

Készült: szigorúan ellenőrzött alapanyagokból, csicsókalé-, citromlé-, csicsókalé-, ananászlé- és homoktövislé-sűrítmények és maltodextrin felhasználásával, alacsony hőfokon kíméletes vákuumszárítással, HACCP minőségbiztosítási rendszerben.

Összetétel: csicsókapor, citrompor, ananászpor, homoktövispor, maltodextrin. Hozzáadott cukrot, színezéket, tartósítószert NEM tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

  • Frissítő gyümölcsitalként: Naponta 2 alkalommal 2 evőkanálnyi gyümölcsport 1-2 dl vízben elkeverve azonnal fogyasztható, ízletes, természetes gyümölcsitalt kaphatunk, amelynek rendszeres fogyasztása hozzájárulhat az egészséges táplálkozáshoz.
  • Natúr joghurtba keverve: Gyümölcsös joghurtként is fogyasztható.
  • Gyümölcsteaként: 2 dl teába 1-2 teáskanálnyi instant gyümölcsport elkeverve azonnal oldódó zamatos gyümölcstea különlegességet fogyaszthatunk.
  • „Egészséges nassolásként”: naponta 2 alkalommal 2 evőkanálnyi instant gyümölcsport lassan elszopogatva édes-savanykás ízű, ínyenc csemegeként fogyasztható.

Fontos tudnivalók:

Száraz, hűvös, fénytől és sugárzó hőtől védett helyen tartandó! Felhasználáskor csak száraz kanalat használjon, ezután mindig jól zárja le a dobozt. Felbontást követően 3 hónapon belül célszerű elfogyasztani a terméket, mert a védőfólia felnyitását követően, hosszabb állás után a gyümölcspor kristályos szemcséi a levegő nedvességtartalmának hatására összetapadhatnak. Ez nem befolyásolja a termék szavatosságát, folyadékban továbbra is oldható marad.

Gyártó: Szante Bt.

Shopping Cart
Scroll to Top