Hormona csepp 15 ml

Egy csepp a hormonális egyensúlyért

Az orthomolekuláris termékek megrendeléséhez be kell jelentkezni!

A termék szedése 2-3 darabos kurában ajánlott, vásárlás előtt kérje ki tanácsadója véleményét.

https://egeszsegnevelo.hu/kapcsolat/

 

A hormonrendszer felelős a szervezet működésének szabályozásáért, mely funkciójában az idegrendszer irányítása alá esik. A hormonok hatására a szervezet képes megnyugodni és pihenni, vagy éppen aktívvá és cselekvővé válni. Mind a pihenés, mind a cselekvés eltérő módon hat a szervek működésére, így a hormonok lényegében az egész szervezetre hatást gyakorolnak. A hosszú távú stressz kibillentheti az idegrendszert és a hormonrendszert az egészséges működési ritmusából, ami tünetek formájában jelenhet meg. A Hormona csepp a hormonális egyensúly megőrzésében nyújthat segítséget, ami a szervezet egészséges működésének alapja.

Klinikai tünetek

A hormonális problémák változatos tüneteket eredményezhetnek, mint amilyen a krónikus fáradtság, kimerültség, a pajzsmirigy túlműködése, a szabálytalan szívműködés kialakulása, a diabetes, a szellemi fejlődés késése és a szülés utáni testi, lelki panaszok megjelenése, mint a depresszió, vagy a tejelválasztás csökkenése.

Érzelmek

A hormonrendszer működése szoros kapcsolatban áll az idegrendszerrel és nagy hatást gyakorol az érzelmeinkre is. Ennek kapcsán hormonproblémák esetén nem ritkák a hangulatingadozások, a félelmek, vagy a pánik megjelenése, de előfordulhat hiperaktivitás, vagy éppen csendes visszahúzódás is.

Ajánlott adagolás

Naponta felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt 1–3 csepp étkezés előtt vagy után az orvos vagy a terapeuta utasításai szerint. Fogyasztás előtt felrázandó! Felbontás után hűtve tárolandó! Használat előtt mindenképpen konzultáljon tanácsadójával és olvassa el a figyelmeztetések részt!

Figyelmeztetés

Ne fogyassza, ha a zárókupak sérült! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A változatos, mesterséges anyagoktól mentes étrend mellett nagyon fontos az egészséges életmód és a belső harmónia megteremtése!
Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Nem ajánlott a készítmény szedése bármelyik összetevővel szembeni túlérzékenység esetén! Bármilyen probléma merülne fel a termék használata során, azonnal forduljon orvosához, tanácsadójához!

Összetevők:
víz, szilícium-dioxid, természetes aroma, kálium-szorbát

Tárolás:
Száraz, fénytől védett, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó! Felbontás után 2 hónapig fogyasztható!

Shopping Cart

Vásároljon 25 000 Forint felett és ajándékba kap egy csomag probiotikumot, mely 4 féle algát tartalmaz!

Scroll to Top