Keringő csomag

23 600 Ft

Szív,- és érrendszeri problémák megelőzése, keringés javítása

Kategória:

Ajánlott a fogyasztása: Szív,- és érrendszeri problémák megelőzésére, keringés javítására

Növényi kivonatokat, vitaminokat és információkat tartalmazó komplex készítményekből készült összeállítás, melyek a bőr minőségével összefüggő szervek belső megtisztítására alkalmasak.

Adagolás: A Joalis készítmények mindegyikéből 10 cseppet egy pohár vízbe kell tenni és meginni.

A cseppek fogyasztását megelőző és követő 20 percben nem szabad étkezni, illetve kávét, teát inni (tiszta vizet szabad) és mentol tartalmú készítményeket fogyasztani. A készítmények fogyasztásakor ritkán, de előfordulhatnak ún. méregtelenítési tünetek, ezek azonban átmeneti jellegűek és nem okoznak semmilyen egészségkárosodást. Az étred kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. Az ajánlott napi fogyasztás mennyiségét ne lépje túl! A készítmény nem gyógyszer, ebből fakadóan nem helyettesíti az orvos által előírt gyógyszereket!

Nem ajánlott a fogyasztása

3 éves kor alatti gyermekeknek
várandós és szoptatós kismamáknak
akut megbetegedések esetén

Tárolás: Száraz 5-25 celsius fok hőmérsékleten, kisgyermek elől elzárva, lezárt kupakkal, álló helyzetben. Ne tegye ki nap és elektromágneses tér közvetlen hatásának! Ne tárolja a készítményt mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, tv, mobiltelefon stb. közvetlen közelében.

A készítmény nem kerülhet kapcsolatba fémekkel és aromás anyagokkal!

Gyártó: JOALIS spol.s.r.o. Na Florenci 19/a, 110 00 Praha 1. Cseh Köztársaság

Shopping Cart
Scroll to Top