Légúti vírusok elleni védekezés

17 700 Ft

Az egészséges immunrendszer a vírusok elleni védekezés legfontosabb eszköze. 

Kategória:

Az egészséges immunrendszer a vírusok elleni védekezés legfontosabb eszköze. 

A Joalis természetes étrend-kiegészítők segíthetik a szervezet védelmét a különféle légzőszervi fertőzésekkel szemben. A Joalis készítmények a gyógynövények hatását az információ erejével kombinálják. A gyors és célzott immunválasz fontos a fertőzés elleni küzdelemben.

Ajánlott fogyasztása: A légúti vírusos fertőzések megelőzésére

Ajánlott kúra: Im + InfoDren-Gripin

Joalis IM – természetes összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő közönséges boróka kivonattal, amely segíti a szervezet természetes ellenálló képességét

Joalis InfoDren-Gripin – természetes összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő ánizs kivonattal, amely  a régóta fennálló tapasztalatok alapján antiszeptikus hatással bír, valamint segíti a szervezet természetes védekezőképességét, elősegíti a légzőrendszer normál működését.

Növényi kivonatokat, vitaminokat és információkat tartalmazó komplex készítményekből készült összeállítás, melyek segítik a szervezet belső megtisztulását, az immunrendszer megfelelő működését.

Adagolás: A Joalis készítmények mindegyikéből 10-10 cseppet egy pohár vízbe kell tenni és meginni. Az első héten naponta 1-szer a második héttől naponta 2-szer, amíg el nem fogy.

A cseppek fogyasztását megelőző és követő 20 percben nem szabad étkezni, illetve kávét, teát inni (tiszta vizet szabad) és mentol tartalmú készítményeket fogyasztani. A készítmények fogyasztásakor ritkán, de előfordulhatnak ún. méregtelenítési tünetek, ezek azonban átmeneti jellegűek és nem okoznak semmilyen egészségkárosodást. Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. Az ajánlott napi fogyasztás mennyiségét ne lépje túl! A készítmény nem gyógyszer, ebből fakadóan nem helyettesíti az orvos által előírt gyógyszereket!

Nem ajánlott a fogyasztása

3 éves kor alatti gyermekeknek
várandós és szoptatós kismamáknak
akut megbetegedések esetén

Tárolás: Száraz 5-25 celsius fok hőmérsékleten, kisgyermek elől elzárva, lezárt kupakkal, álló helyzetben. Ne tegye ki nap és elektromágneses tér közvetlen hatásának! Ne tárolja a készítményt mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, tv, mobiltelefon stb. közvetlen közelében.

A készítmény nem kerülhet kapcsolatba fémekkel és aromás anyagokkal!

Gyártó: JOALIS spol.s.r.o. Na Florenci 19/a, 110 00 Praha 1. Cseh Köztársaság

Shopping Cart
Scroll to Top