Medistik stift

5 300 Ft

Hűsítő-melegítő balzsam stift formában

Kategória:

Extra erős!
Krónikus és akut fájdalmak

Szilárd konzisztenciájú, nagy hatóanyag tartalmú hűsítő-melegítő balzsam stift formában. Erős hatás izmok, ízületek, ínszalagok és inak fájdalmai esetén

Egyedülálló összetételének köszönhetően kettős hatása van. A kezdetben hűtő (Mentol) ezt követően mélyen átmelegítő  (Methyl Salycilate), ami segít enyhíteni a túlerőltetett izmok, ízületek és inak tüneteit. Enyhíti a fájdalmat, de nem lesz érzéketlen a terület. Hatóanyagai mélyen behatolnak, serkentik a szövet és környékének a vérkeringését, így gyorsan helyreállhat az adott terület funkciója. Tápláló, porcképződést segítő természetes összetevők gyulladásgátló hatással. Segít lazítani az izomgörcsöket sport vagy más fizikai megterhelés esetén.

A mentol és az eukaliptusz jótékony hatással van a légutakra.

Egyszerű és higiénikus alkalmazás – a kényelmes, kézérintésmentes alkalmazásmód lehetővé teszi a használatot bárhol. Nem hagy foltot a ruhán!

Csak külsőleges használatra!  Ne kerüljön a szembe vagy nyálkahártyára, nyílt sebre vagy kiütésre! Ne használja, ha a hatóanyagok valamelyikére allergiás! 12 évesnél nagyobb gyerek illetve felnőttek számára készült termék!

Hatóanyag összetevők:

  • 30% Methyl Salycilate
  • 15% Menthol With MSM,
  • 1% Eucalyptus oil

Próbálja ki a maximális hatóanyag százalékot tartalmazó terméket.
Az izmok, az ízületek, a hát, a fej, a nyaki gerinc fájdalmai nélkül könnyebb lesz!

 

 

 

 

 

 

 

 

Shopping Cart
Scroll to Top