Motivum csepp 15 ml

Egy csepp a régi érzelmi stresszek elengedéséhez!

Az orthomolekuláris termékek megrendeléséhez be kell jelentkezni!

A termék szedése 2-3 darabos kurában ajánlott, vásárlás előtt kérje ki tanácsadója véleményét.

https://egeszsegnevelo.hu/kapcsolat/

 

A régóra fennálló érzelmi stresszek, traumák a felszínre kerülve nem csak kedélyállapotunkra, hanem nyugalmunkra, koncentrációnkra és akár problémamegoldó képességünkre is hatással lehetnek. Ezek kordában tartása sok figyelmet és energiát igényel, feldolgozásuk viszont támogathatja a nyugodt, kiegyensúlyozott állapot megteretését, amiben a Motivum csepp is segítséget nyújhat.

Klinikai tünetek

A régóra fennálló érzelmi traumák kifáraszthatják az idegrendszert, ezáltal megteremthetik számos betegség kialakulásának feltételeit. Jellegzetes tünet lehet ilyenkor az álmatlanság, illetve a fáradtság megjelenése.

Érzelmek

A régóra fennálló érzelmi traumák tartósan képesek rányomni a hangulatunkra a bélyegüket, mely főként visszatérő és szűnni nem akaró gondolatokban, csökkent nyugalomban és koncentrációban, valamint rosszabb problémamegoldó képességben jelentkezhetnek.

Ajánlott adagolás

Naponta felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt 1–3 csepp étkezés előtt vagy után az orvos vagy a terapeuta utasításai szerint. Fogyasztás előtt felrázandó! Felbontás után hűtve tárolandó! Használat előtt mindenképpen konzultáljon tanácsadójával és olvassa el a figyelmeztetések részt!

Figyelmeztetés

Ne fogyassza, ha a zárókupak sérült! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A változatos, mesterséges anyagoktól mentes étrend mellett nagyon fontos az egészséges életmód és a belső harmónia megteremtése!
Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Nem ajánlott a készítmény szedése bármelyik összetevővel szembeni túlérzékenység esetén! Bármilyen probléma merülne fel a termék használata során, azonnal forduljon orvosához, tanácsadójához!

Összetevők:
víz, szilícium-dioxid, természetes aroma, kálium-szorbát

Tárolás:
Száraz, fénytől védett, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó! Felbontás után 2 hónapig fogyasztható!

Shopping Cart

Vásároljon 25 000 Forint felett és ajándékba kap egy csomag probiotikumot, mely 4 féle algát tartalmaz!

Scroll to Top