Mucosa csepp 15 ml

Egy csepp a jó emésztésért

Az orthomolekuláris termékek megrendeléséhez be kell jelentkezni!

A termék szedése 2-3 darabos kurában ajánlott, vásárlás előtt kérje ki tanácsadója véleményét.

https://egeszsegnevelo.hu/kapcsolat/

A nyálkahártyák testünk belső felszínét borítják, mint a tápcsatorna és a tüdő, légutak felülete. Ezek a felületek felelősek elsősorban a környezetben lévő anyagok felvételéért és leadásáért. Amíg a tápcsatornában a tápanyagok, ezáltal az energia felvétele és a salakanyagok leadása történik, addig a tüdő bonyolítja a gázcserét, az oxigén felszívódását és a széndioxid kiürülését. A vékonybél legfontosabb feladata a táplálékok lebontása és felszívása, melynek problémái a szervezetben hiányállapotok, hasi panaszok, gyulladások, ételallergiák formájában jelentkeznek. Ezek az energia hiányából adódóan hatással lehetnek a koncentrálóképességre és a rövid távú memóriára is. Ezek alapján látható, hogy milyen fontos a vékonybél és a nyálkahártyák megfelelő működésének helyreállítása, melyben segítségünkre lehet a Mucosa csepp.

Klinikai tünetek

A nyálkahártyák és a vékonybél problémája számos testi tünetet okozhat, sőt akár vissza is hathat lelki állapotunkra, érzelmeinkre. Ennek a területnek a problémájából adódhat hasmenés, emésztési zavar, ételallergia, vastagbélgyulladás, Chronbetegség, bélirritáció. A nyálkahártyák területéhez tartoznak a légzőrendszert érintő problémák is, továbbá a kalcium anyagcseréjére, ezáltal a csontritkulásra, de az ízületi gyulladásokra is kedvezőtlenül hathat a nyálhartyák problémája.

Érzelmek

A vékonybél és nyálkahártyák nem megfelelő működése befolyásolhatja pszichés állapotunkat is, ennek legjellemzőbb megnyilávnulásai a koncentráció és szellemi erő csökkenése, a rövidtávú memória zavarai. Ezek eredményeként nehezebben követhetővé válik egy gondolatmenet és lassulhat a dolgok megértése, amihez a szorgalom csökkenése és a panaszok miatt az erőszakosság növekedése is társulhat.

Ajánlott adagolás

Naponta felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt 1–3 csepp étkezés előtt vagy után,vagy az orvos, terapeuta utasításai szerint. Fogyasztás előtt felrázandó! Felbontás után hűtve tárolandó! Használat előtt mindenképpen olvassa el a  figyelmeztetések részt!

Figyelmeztetés

Ne fogyassza, ha a zárókupak sérült!Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészségeséletmódot. A változatos, mesterséges anyagoktól mentes étrend mellett nagyon fontos az egészséges életmód és a belső harmónia megteremtése! Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Nem ajánlott a készítmény szedése bármelyik összetevővel szembeni túlérzékenység esetén! Bármilyen probléma merülne fel a termék használata során, azonnal forduljon orvosához, terapeutájához. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Összetevők:
víz, szilícium-dioxid, természetes aroma, kálium-szorbát

Tárolás:
Száraz, fénytől védet, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva! Felbontás után 2 hónapig fogyasztható!

Shopping Cart

Vásároljon 25 000 Forint felett és ajándékba kap egy csomag probiotikumot, mely 4 féle algát tartalmaz!

Scroll to Top