PszichoBiotikum

6 900 Ft

A jó közérzetért – problémaspecifikus probiotikum

Kategória:

PszichoBiotikum a kiegyensúlyozott érzelmi élethez és a jó közérzet fenntartásához

20 milliárd jótékony baktérium a derűsebb hétköznapokért!

Mik azok a PszichoBiotikumok?

Az emberi bélflórában is megtalálható jótékony törzsek közül azokat tartalmazza, amelyek -probiotikumként – elfogyasztva kifejezetten a jobb pszichés állapot elérését, a megfelelő agyműködést segítik elő a Bél-Agy tengely stimulációjával.

Miben más a PszichoBiotikum a többi probiotikumhoz képest?

  • Kifejezetten azokat a törzseket tartalmazza, melyek az utóbbi évek klinikai vizsgálatai alapján segíthetik a kiegyensúlyozott érzelmi élet és a megfelelő közérzet fenntartását. Mentális problémák esetén, mint amilyen a depresszió, a szorongásos zavarok, a krónikus fáradtság szindróma, segíthetik a jobb életminőség elérését. A pszichobiotikus törzsek kedvező hatást gyakorolnak a kognitív képességekre is.
  • Kimagasló minőséget és hatékonyságot szavatol, hiszen a PszichoBiotikum termékünk az amerikai Dupont cég FloraFit® probiotikus törzseit tartalmazza, melyek szabadalmaztatott eljárás keretében készülnek!
  • Szobahőmérsékleten is stabilak maradnak1 évig, így a terméket nem kell folyamatosan hűtőben tárolni!
  • Védelmet nyújtó gyomorsav ellenálló cellulóz kapszulába kerülnek a jótékony flóraalkotó törzsek, így ott képesek kifejteni kedvező hatásukat, ahol a legnagyobb szükség van rájuk!
  • A termék szimbiotikum mivel a jótékony baktérium törzsek mellett prebiotikus glükomannán rosttal lett dúsítva!
  • A gyártás kezdetén a specifikációnál jóval magasabb számú, közel 30 milliárd élő probiotikus baktérium található egy kapszulában, annak érdekében, hogy a szavatossági idő végéig garantáltan magas csíraszámot tudjunk biztosítani és ezen keresztül érezhető pozitív hatások sokaságát!
  • A PszichoBiotikum készítményünk VEGAN, így a szigorúan vegetáriánus táplálkozást folytatók is nyugodt szívvel fogyaszthatják!
Aktív összetevők 1 kapszulában C.F.U.
Bifidobacterium longum subs. infantis (Bi-26) 4 milliárd
Lactobacillus casei (Lc-11) 4 milliárd
Lactobacillus rhamnosus (GG) 4 milliárd
Lactobacillus plantarum (Lp-115) 4 milliárd
Bifidobacterium longum (Bl-05) 4 milliárd

C.F.U.: az élő kolóniaképző egység (baktériumok) mennyisége

Összetevők: konjak gyökér kivonat (95% glükomannán), HPMC cellulóz kapszulahéj (gyomorsaválló), Bifidobacterium longum subs. infantis (Bi-26),  Lactobacillus casei (Lc-11),   Lactobacillus rhamnosus (GG),  Lactobacillus plantarum (Lp-115),, Bifidobacterium longum (Bl-05) 4 milliárd

Kiszerelés: 60 db kapszula (VEGAN – cellulóz alapú, színezékmentes)

Javasolt adag: napi 1 kapszula

Fogyasztási javaslat: közvetlenül étkezés előtt vagy közben folyadékkal (a probiotikumok fogyasztása során fokozottan figyeljünk oda a megfelelő folyadékbevitelre)

Tárolás: lehetőség szerint hűtve, párától védve tárolandó a baktériumok élettartamának megőrzése végett

A termék nem gyógyszer, illetve semmilyen orvosi kezelést nem hivatott helyettesíteni! Betegség esetén mindenképpen forduljon szakorvoshoz! A készítmény fogyasztása előtt kérje ki kezelőorvosa véleményét!

OGYÉI notifikációs száma: 21850/2019.

 

Shopping Cart
Scroll to Top