Ren csepp 15ml

Egy csepp az egészséges vizeletkiválasztásért

Az orthomolekuláris termékek megrendeléséhez be kell jelentkezni!

A termék szedése 2-3 darabos kurában ajánlott, vásárlás előtt kérje ki tanácsadója véleményét.

https://egeszsegnevelo.hu/kapcsolat/

A vese feladata a vér megszűrése, a vizeletkiválasztás. Ez egy nagyon fontos feladat, hiszen ezzel tud a szervezet megszabadulni a felesleges anyagok és a víz egy részétől. A vese működése az ízületekre is hatással lehet mivel bizonyos anyagok az ízületekben lerakódva azok fájdalmát okozhatják. Mindezek miatt fontos a vesék normál működésének helyreállítása, melyben a Ren csepp nyújthat segítséget. A Ren csepp mellett javasolt a hormonrendszer és a vegetatív idegrendszer működését támogató cseppek alkalmazása is, melyek a szervezet szabályzási folyamatainak helyreállításában segíthetnek.

Klinikai tünetek

A vese nem megfelelő működése néhány testi és érzelmi panasz megjelenéséhez vezethet. Ilyen panasz lehet az ödéma, a különböző vesebetegségek megjelenése, az érelmeszesedés, a magas vérnyomás, a hosszú távú immunitás csökkenése, az ízületi fájdalom, a fáradtság, a kimerültség, esetleg székrekedés.

Érzelmek

A vese problémája az érzelmi világunkra is kifejtheti hatását, ami jellemzően félelemben, az együttérzés és a kiállás csökkenésében nyilvánulhat meg.

Ajánlott adagolás

Naponta felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt 1–3 csepp étkezés előtt vagy után az orvos vagy a terapeuta utasításai szerint. Fogyasztás előtt felrázandó! Felbontás után hűtve tárolandó! Használat előtt mindenképpen konzultáljon tanácsadójával és olvassa el a figyelmeztetések részt!

Figyelmeztetés

Ne fogyassza, ha a zárókupak sérült! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A változatos, mesterséges anyagoktól mentes étrend mellett nagyon fontos az egészséges életmód és a belső harmónia megteremtése!
Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Nem ajánlott a készítmény szedése bármelyik összetevővel szembeni túlérzékenység esetén! Bármilyen probléma merülne fel a termék használata során, azonnal forduljon orvosához, tanácsadójához!

Összetevők:
víz, szilícium-dioxid, természetes aroma, kálium-szorbát

Tárolás:
Száraz, fénytől védett, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó! Felbontás után 2 hónapig fogyasztható!

Shopping Cart

Vásároljon 25 000 Forint felett és ajándékba kap egy csomag probiotikumot, mely 4 féle algát tartalmaz!

Scroll to Top