Systema Immunitatis csepp 15 ml

Egy csepp a vírusokkal szembeni immunitásért

Az orthomolekuláris termékek megrendeléséhez be kell jelentkezni!

A termék szedése 2-3 darabos kurában ajánlott, vásárlás előtt kérje ki tanácsadója véleményét.

https://egeszsegnevelo.hu/kapcsolat/

Az immunrendszer a szervezet kórokozókkal szembeni védekező rendszere, ez biztosítja, hogy a különböző kórokozók, mint például a vírusok, ne okozhassanak problémákat a szervezet működésében. A hosszú távú stressz jelentősen csökkentheti az immunrendszer működésének hatékonyságát, ami különböző betegségek megjelenéséhez vezethet. A Systema Immunitatis csepp segítséget nyújthat az immunirendszer működésének támogatásában, ami a vírusokkal szembeni ellenállóképességet is biztosítja.

Klinikai tünetek

Az immunrendszeri problémák különböző betegségek formájában jelenhetnek meg,különös tekintetben a vírusok okozta betegségekre.

Érzelmek

Az immunrendszer meggyengülése az érzelmeikre is kihatással lehet, ami az erős ingerek okozta érzékenyebb reakciókban, akár depresszióban, vagy migrénben is megnyilvánulhat.

Ajánlott adagolás

Naponta felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt 1–3 csepp étkezés előtt vagy után,vagy az orvos, terapeuta utasításai szerint. Fogyasztás előtt felrázandó! Felbontás után hűtve tárolandó! Használat előtt mindenképpen olvassa el a  figyelmeztetések részt!

Figyelmeztetés

Ne fogyassza, ha a zárókupak sérült!Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészségeséletmódot. A változatos, mesterséges anyagoktól mentes étrend mellett nagyon fontos az egészséges életmód és a belső harmónia megteremtése! Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Nem ajánlott a készítmény szedése bármelyik összetevővel szembeni túlérzékenység esetén! Bármilyen probléma merülne fel a termék használata során, azonnal forduljon orvosához, terapeutájához. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Összetevők:
víz, szilícium-dioxid, természetes aroma, kálium-szorbát

Tárolás:
Száraz, fénytől védet, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva! Felbontás után 2 hónapig fogyasztható!

Shopping Cart

Vásároljon 25 000 Forint felett és ajándékba kap egy csomag probiotikumot, mely 4 féle algát tartalmaz!

Scroll to Top