Vegetativum csepp 15ml

Egy csepp a belső homeosztázisért

Az orthomolekuláris termékek megrendeléséhez be kell jelentkezni!

A termék szedése 2-3 darabos kurában ajánlott, vásárlás előtt kérje ki tanácsadója véleményét.

https://egeszsegnevelo.hu/kapcsolat/

A vegetatív idegrendszer felelős a külső és belső ingerekre történő válaszok kialakításáért a szervezetben. Felkészíti a szervezetet a folyamatosan változó környezethez való alkalmazkodásra.  Akaratunktól függetlenül működik és hatását a hormonrendszer bevonásával fejti ki. A vegetatív idegrendszer egyik feladata a stresszhelyzetek lereagálása, amikor is mozgósítja a szervezet energiatartalékait és felkészíti azt a cselekvésre. Ennek jellemző megnyilvánulása a nyugtalanság, idegesség, izzadás, pulzus és vérnyomás emelkedése. A stressz elmúltával szintén a vegetatív idegrendszer feladata a szervezet megnyugatatása, ami a pihenés elengendhetetlen feltétele. A tartós stressz felboríthatja a vegetatív idegrendszer működésének finom egyensúlyát, aminek hatására a pihenőfázis csökkenése és így a szervezet kimerülése következhet be. A vegetatív szabályozás helyreállítása ezért rendkívül fontos az egészség megőrzése szempontjából, melyben a Vegetativum csepp segítségünkre lehet.

Klinikai tünetek

A vegetatív egyensúly megbillenése testi és pszichés tünetek formájában egyaránt megnyilvánulhat, hiszen a szervezet kimerülése mentális terhelést is jelent. Ezt az állapotot jellemzően az idegesség, stresszes állapot, szédülés, tanulási nehézségek, nehezebb kommunikáció, dadogás, beszédhiba, reszketés, súlyosabb esetben pedig akár bevizelés és Parkinson-kór is kísérheti.

Érzelmek

A vegetatív egyensúly megbillenéséből kialakuló kimerültség az érzemeinkre is hatást gyakorolhat, mely főként türelmetlenség, rugalmatlanság, egy-egy gondolathoz, vagy eseményhez való ragaszkodás, valamint pontatlanság és csökkent szorgalom formájában jelenhet meg.

Ajánlott adagolás

Naponta felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt 1–3 csepp étkezés előtt vagy után az orvos vagy a terapeuta utasításai szerint. Fogyasztás előtt felrázandó! Felbontás után hűtve tárolandó! Használat előtt mindenképpen konzultáljon tanácsadójával és olvassa el a figyelmeztetések részt!

Figyelmeztetés

Ne fogyassza, ha a zárókupak sérült! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A változatos, mesterséges anyagoktól mentes étrend mellett nagyon fontos az egészséges életmód és a belső harmónia megteremtése!
Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Nem ajánlott a készítmény szedése bármelyik összetevővel szembeni túlérzékenység esetén! Bármilyen probléma merülne fel a termék használata során, azonnal forduljon orvosához, tanácsadójához!

Összetevők:
víz, szilícium-dioxid, természetes aroma, kálium-szorbát

Tárolás:
Száraz, fénytől védett, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó! Felbontás után 2 hónapig fogyasztható!

Shopping Cart

Vásároljon 25 000 Forint felett és ajándékba kap egy csomag probiotikumot, mely 4 féle algát tartalmaz!

Scroll to Top