Távollévők között kötendő szerződés

A megrendelőlap elküldésével és annak a Szodoray Egészségnevelő Kft. által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.5.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Szodoray Egészségnevelő Kft. H-1174Budapest Örömvölgy u. 5.(adószám: 23462579-2-42, cégjegyzékszám:01-09-966691 telefon: +36-30-954-0983) mint Szállító, valamint a Megrendelő között.

A vásárlás módja

  1. A kiválasztott terméket helyezze a kosárba. A kosár tartalmát a „Kosár” gombra klikkelve ellenőrizheti. Akár módosíthatja annak tartalmát, majd a küldés gombbal fixálhatja a rendelés elküldését.
  1. A hozzánk beérkezett megrendelést visszaigazoljuk.
  2. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy értesítjük telefon vagy e-mail útján a további egyeztetés érdekében.

Fizetési feltételek

A termék mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termék vételárán felül fizetendő az esetleges házhozszállításának költsége

A vételár megfizetése történhet

•    Készpénzben vagy bankkártyával az áru átvételekor
•    Előreutalással a visszaigazolás után, melyben feltüntetjük a számlaszámot

Az áru átvétele

•  Személyes: az Egészségnevelő Stúdióban 1084 Bp. Tolnai Lajos u. 16.

Nyitva tartás:
Hétfő – Szerda: 10 – 16 óra között
Kedd – Csütörtök: 12 – 18 óra között
Péntek: 10 – 14 óra között

•  Kiszállítás: GLS futárszolgálattal

Szállítás módja

A kiválasztott termékeket a megjelölt szállítási címre, a megrendelés visszaigazolásától számított 1-3 munkanapon belül eljuttatjuk.

A Megrendelő adatainak megadásakor olyan szállítási címet adjon meg, ahol a megadott szállítási napon NAPKÖZBEN, Magyarország területén 9.00-17.00 között fogadni tudja a küldeményt! Fontos megadni egy olyan telefonszámot is, ahol nap közben akár cégünk, akár a futárszolgálat munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő nehézségek kezelése érdekében.

Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás. Amennyiben valamilyen okból a Megrendelő illetve a megrendelésen feltüntetett címzett nem tartózkodik a megadott helyen a kiszállítás időpontjában, a futárszolgálat a Megrendelő által megadott telefonszámon egyeztet vele a küldemény ismételt kiszállításával kapcsolatban. A szállítási idő vallumot cégünk nem tudja befolyásolni.

FONTOS! A futárszolgálat csak még egy alkalommal kísérli meg újra a kiszállítást, ezután visszaszállítja a csomagot a feladónak. Az esetleges újra küldési díj, minden esetben a vásárlót terheli, amennyiben nem vette át a terméket az első szállítás alkalmával.

A Megrendelő utánvétes rendelés esetén köteles átvenni a megadott címre kiszállíttatott termékeket, és a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat – mely a termékek vételárát, a csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza – készpénzben vagy bankkártyával a kézbesítő részére kifizetni.

Egyedi szállítási igényét kérjük, megrendeléskor jelezze!

Adatvédelem

Röviden – A Vásárlók adatait a Szodoray Egészségnevelő Kft. bizalmasan kezeli kizárólag saját szerződéseink, számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használja. Harmadik fél számára nem adja ki. Személyes adatokat csak a törvényeknek megfelelően gyűjtünk és kezelünk és a lehető legbiztonságosabban tároljuk. Tájékoztató levelet csak külön hozzájárulás esetén küldünk.

A személyes adatok törlését az egeszsegnevelo@egeszsegnevelo.hu címen lehet kérni.  

A teljes adatvédelmi tájékoztatót a honlapon tekintheti meg.

A termékek cseréje

Ha a megrendelt termék hibás, esetleg a szállítás során megsérült, (helyszíni jegyzőkönyvet kell felvetetni a futárszolgálat munkatársával) akkor a Szodoray Egészségnevelő Kft. díjmentesen kicseréli azt.

Az elállás joga

A megrendelt termék táplálék-kiegészítő, azaz élelmiszer. Mivel élelmiszer tekintetében a Szodoray Egészségnevelő Kft.- a 17/1999.(II.S.) Korm. rendelet alapján nem terheli vevői elállás esetén a visszavásárlás kötelezettség, kérjük megrendelés előtt alaposan olvassa el a termék tájékoztatóját és mérlegelje vásárlási szándékát. A fogyasztók érdekeinek messzemenő biztosítása céljából honlapunkon a termékkel, annak összetevőivel kapcsolatosan részletes tájékoztatást kap, hogy megrendelés előtt meggyőződhessen a termék sajátosságairól, de kérdéseit telefonon is felteheti.

Sikertelen kézbesítés

A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.

Egyéb tájékoztató

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja Szodoray Egészségnevelő Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Jogi nyilatkozat

Az egeszsegnevelo.hu web oldal a Szodoray Egészségnevelő Kft. tulajdonát képezi.

Az oldalakon található tájékoztatók informatív jelleggel bírnak, és nem tévedhetetlen kijelentések. Minden tudományág, így az orvostudomány is folyamatos fejlődésen megy keresztül. A komplementer medicina, az alternatív megoldások egyre bővülnek.

A honlap teljes tartalma szerzői jogi védelem alá esik. A tartalom egésze vagy bármely részlete, csak a forrás, pontos megjelölésével vagy egy jól látható helyen elhelyezett link – ami az egeszsegnevelo.hu oldalra mutat – vehető át, használható fel!

Más szerzőtől átvett írás esetén, – a Szodoray Egészségnevelő Kft – minden esetben feltünteti a forrást. Fenn tartja a jogot, hogy a weboldal tartalmát bármikor megváltoztathatja, kiegészítheti.

Felelősség

Az egeszsegnevelo.hu oldalhoz kapcsolódó linkek tartalmáért a Szodoray Egészségnevelő Kft. nem vállal felelősséget.

 

Shopping Cart

Vásároljon 25 000 Forint felett és ajándékba kap egy csomag probiotikumot, mely 4 féle algát tartalmaz!

Scroll to Top