Módszer

Milyen folyamat méregtelenítés?

1585072939_260711-1

A káros hatások szervezetből való eltávolítása a méregtelenítés.

A Joalis-módszer méregtelenítő eljárása tipikus képviselője a szervezet holisztikus szemléletmódjának. A készítmények, magukba foglalják az információs gyógyászat és a fitoterápia ismereteinek ötvözetét, segíthetnek a szervezetnek saját erejéből megszabadulni a terhelő anyagoktól.

A szervezet tisztításán alapuló gyógyászat a Joalis cseppeknek köszönhetően, kitűnő alapot és eszközt jelenthet ahhoz, hogy az ember komplex módon megerősítse egészségét és pozitív tulajdonságait.

A Joalis termékekkel végzett tisztítás nagy előnye, hogy nem avatkozik be az emberi szervezet természetes működésébe.
A készítmények használati stratégiája a hagyományos kínai gyógyászatra, az „öt elem” ismereteire épül.

A méregtelenítés jelentősége

A megbetegedések, tünetek hátterében a szervezet toxinterheltsége állhat. Amennyiben a megbetegedést kiváltó toxinokat sikerül a szervezetből eltávolítani – anélkül, hogy a szövet visszafordíthatatlan módon károsodna – a szervezet már maga is képes megbirkózni a problémával.

A megelőzésben és a krónikus problémák felszámolásában is igen nagy a jelentősége. A szervezetben felhalmozódott toxinok rosszul működő immunrendszerhez, a test szöveteinek tartós károsodásához vezethetnek.

A méregtelenítés olyan eljárás, amely az okot keresi, és a megbetegedés gyökerei után kutat.

Miért válasszam ezt a módszert?

pentagram3a
  • Irányított és ellenőrzött a folyamat, pontosan meghatározható milyen toxin, milyen szövetből, milyen útvonalon kerülhet ki a szervezetből
  • Egyedülálló módon felismeri és megnyitja a fertőzési gócokat
  • Olyan területeket is tisztít, amelyeket más módszerekkel nem lehet pl. idegrendszer, hormonrendszer, szem
  • Egyénre szabott, nem terheli túl a aszervezetet
  • A kínai pentagram elvei szerint működik
  • Távoznak a rejtett méreganyagok is (vírusok, gombák, vegyi anyagok, oltóanyag maradványok, tartósítószerek, nehézfémek, radioaktív sugárzás, elektroszmog…)
  • Pszichés toxinokat is tisztít
  • Harmonizálja a szervezetet speciális gyógynövény-rezonátorokkal
  • Kéthavonta ellenőrzést biztosít a beindult folyamatok igazolására

Méregtelenítés mindenkinek

Fizikai vagy lelki problémái, tünetei vannak? Allergiás? Ekcémás?
Gyakori fejfájások, emésztési nehézségek, nőgyógyászati gondok gyötrik?
Gyereket szeretne, de nehezen esik teherbe?
Gondolkodott már azon, hogy miért van ez? 

Elképzelhető, hogy rejtett méregterheltség vagy fertőzési góc áll a háttérben!

„A szervezet irányított és ellenőrzött méregtelenítési módszere” röviden „Joalis módszer” ezen toxinok és fertőzési gócok eltávolításával foglalkozik. Az egészségi problémák hátterében többféle ok húzódhat meg. Egyik lehetséges ok, hogy a szervezetben különféle típusú toxinok rakódhatnak le.

A módszer lényege:  mérőműszerrel történő állapotfelmérést követően és a mérési eredmények alapján, a terapeuta összeállítja az Önnek legmegfelelőbb méregtelenítési kúrát, ami általában 8 hétig tart. Ezt követően egy ellenőrző mérést végzünk, ahol a következő kúrát állítjuk össze annak megfelelően, hogy mennyit változott a szervezet méregterheltsége. Ezek a Joalis készítmények segítik a szervezetet, hogy  képes legyen megszabadulni az egyes méregterheltségeitől.

A módszer kidolgozóinak meggyőződése, hogy a különböző szervekben felmerülő zavarok mögött nem csak a toxin, mint anyag lehet jelen, hanem a kóros információ is. Ezek az információs toxinok,  előbb-utóbb,  az anyag működési zavarához vezethetnek.

Az emberi test akárcsak a világegyetem: anyagból, energiából és információból áll. Tehát nem csak fizikai (anyagi) szinten, hanem energetikai és információs szinten is méregteleníteni ajánlott a szervezetet! Ebben segíthetnek a Joalis cseppek!

A méreganyagokról

A ma embere soha nem látott, folyamatos és különféle stressz-hatásoknak van kitéve. Ezek között említhetjük a közismert pszichés toxinok mellett a káros környezeti hatásokat. a fokozódó elektroszmog, vagy radioaktív terhelést, az egyre nagyobb mértékű nehézfém, vegyi anyag felhalmozódást szervezetünkben.

A toxinok képesek megzavarni a genetikai információs rendszert, a hormonképződést, az idegrendszer működését, biokémiai folyamatokat, sejtanyagcserét és minden a szervezetben zajló folyamatot.

A toxinok lehetnek élők, ilyenek a gombák, vírusok, baktériumok, paraziták, clamydiák vagy élettelenek, mint az előbb felsoroltak mellett az oltóanyag maradványok, gyógyszerek, kábítószerek, élelmiszeradalékok, növényvédő szerek, kipufogógáz. Egyre több problémát jelentenek a metabolitok, a kazein és a glutén.

Dr. Josef Jonáš kutatásai arra az eredményre vezettek, hogy mindaddig, míg a szervezetben élettelen toxinok halmozódnak fel, nem lehet eredményesen felszámolni az élő kórokozókat.. Tehát az élettelen terhelők „táptalajt” biztosítanak az élőknek, a baktériumoknak, vírusoknak, gombáknak stb.
Fontos a méreganyagokkal együtt eltávolítani a szövetekből az érzelmi blokkokat is, melyek akadályozhatják a méregtelenítés folyamatát.

Fémek és gombák

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Környezetünk részei a nehézfémek. Szervezetünk helyes működéséhez szükség van az alapvető fémek jelenlétére. Ezek közé tartozik  a : nátrium (Na), kálium (K), kálcium (Ca), magnézium (Mg), vas (Fe), króm (Cr), réz (Cu), mangán (Mg), szelén (Se) és a Cink (Zn)

Vannak azonban toxikus fémek , melyek függetlenül a mennyiségtől mérgezőek az emberre. A nemkívánatos fémek jelenléte a szervezetben azért jelentős probléma, mert vezetik az elektromos áramot. A szövetekbe kerülve alapvetően megváltoztatják annak elektrokémiai tulajdonságait, és immunológiai, hormonális és idegrendszeri zavarokat okoznak. Az emberi szervezetben más anyagokkal lépnek érintkezésbe. Így sokkal veszélyesebb vegyületeket alkotnak, amelyek aztán a metabolikus folyamatok részeivé válnak és beépülnek a szervezetbe.

A legfontosabb mérgező fémek közé tartozik az ólom (Pb),mely képes beépülni a Kálcium helyett a csontokba. A higany bekerül az idegrendszerbe, az agyba, a bőr alatti zsírszövetekbe. A kadmium, elsősorban a veséket és a csontokat terheli, de férfiaknál a prosztata és a herék is gyakran terheltek.

A cigarettafüst jelentős mennyiségű kadmiumot tartalmaz! Mind a kadmium, mind a vegyületei rákkeltőek.

A nehézfémektől általában a méregtelenítés első szakaszában szabadítjuk meg a szervezetet.

A szervezetből való eltávolítására a Joalis MINDREN + Joalis ANTIMETAL készítmények kombinációit ajánljuk, figyelembe véve, hogy hosszabb időre van szükség a teljes kitisztításra.

Dr. Thomas Rau és dr. Friedrich Klinghardt vizsgálatai az utóbbi években kimutatták, hogy a nehézfém terheltség következménye a gombák elszaporodása a szervezetben.

A nehézfém vagy gomba terheltség tünetei megegyeznek. Ezek első jelei lehetnek a fáradtság, bágyadtság, kedvetlenség.  A gyulladásokra való hajlam, az emésztési problémák, koncentrációs zavarok, szédülés , fejfájás , idegfájdalmak , látási zavarok,  izzadás , szívritmuszavar , alvászavarok , depresszió , hangulatzavarok , hasgörcsök mind jellemző tünetek.

Mik azok a mikrobagócok

 Mikroba vagy fertőzési gócnak nevezzük azon mikroszkopikus méretű nyákos tokokat, melyekben több millió kórokozó található. Ezek a mikroorganizmusok, önvédelemből, az immunrendszer támadása elől bújnak el, és mindaddig rejtőzködnek, míg az immunitás stressz hatására, meg nem gyengül. Ilyen hatás lehet a lelkiállapot negatív változása, a légköri viszonyok romlása, pl. lehűlés, láz, félelem…

Ekkor előjönnek, típusos tüneteket okoznak (pl. herpesz az ajkakon), szaporodnak, majd a szervezet megerősödésekor ismét gócba vonulnak.

Ottlétükkel és anyagcseretermékeik kibocsátásával folyamatosan terhelik az adott szervet, még tünetmentes állapotban is.

Jó rejtekhely lehet a szervezetben lévő váladék, nyák, a zsírtok, az alvadt vér, a kötőszövet. A fertőzésből így fertőzési góc válik.

Az régi időkben, a kínai orvos is „belső káros tényezőknek” nevezte a betegség okát, de még nem sejtette a mikroorganizmusok létét. Dr. Jonáš szavai: „Amikor a szervezetet próbáltuk megtisztítani a fertőzési gócoktól, rájöttünk, hogy a méregtelenítés teljesen pontosan a kínai gyógyászat elvei és pentagramja szerint működik.”

A gócok felszámolása nehéz, de elengedhetetlen! A specifikus Joalis „dren” készítmények lehetőséget teremthetnek erre.

Gyakori kérdések

Természetesen igen! Szeretnénk azonban felhívni a figyelmét arra, hogy az egészségügyi panaszok valódi oka nem mindig oly egyértelmű. Egy jól képzett terapeuta (orvos) szakmai szempontból az Ön számára legalkalmasabb készítményeket választja ki a mérési eredményeknek megfelelően. A kiválasztott készítmények alkalmasságát az Ön számára  műszerrel rögtön le is tudja ellenőrizni, így valóban „testre szabott” Joalis terméket kaphat. Egy tisztító kúra általában négy készítményből áll.
Ezzel kapcsolatos információkért kérjük, írjon nekünk, vagy forduljon munkatársainkhoz.

Igen. Rendelkezésre állnak ún. Méregtelenítési csomagok, melyek kifejezetten egy adott panaszra vannak összeállítva, illetve a BIOHARMONI készítmény család, ami egy általános, az egész testre kiterjedő tisztító kúrát tesz lehetővé.

Ezenkívül a gyermekeknek szánt Bambi készítmény család is mérés nélkül alkalmazható.

A méregtelenítési kúrák száma változó, függ a kliens panaszának súlyosságától és a probléma összetettségétől. Egy kúra 2 hónapig tart és általában 3-4 alkalom javasolt egy komplettebb tisztításhoz, de érdemes évente egy emlékeztető kúrát beiktatni , hogy a kedvező eredmények tartósak legyenek. Szerencsére a gyakorlatban sok kliens dönt terapeutájának rendszeres látogatása mellett, ugyanis szüntelen kapcsolatba kerülünk újabb és újabb toxinokkal. A méregtelenítésnek valójában egy tartós és soha be nem fejeződő folyamatnak kellene lennie.

A készítményeknek nincsenek semmiféle mellékhatásai. Ettől függetlenül azonban előfordulhatnak ún. méregtelenítési tünetek, amelyek arra utalnak, hogy az adott szervezet igyekszik megszabadulni az őt terhelő toxinoktól. A méregtelenítési tünetek csak átmeneti jelleggel fordulhatnak elő és néhány nap elteltével, önmaguktól megszűnnek.

Írjon nekünk, ha nem talált választ a kérdéseire!

Kapcsolódó bejegyzések

Gyermekvállalás előtti tisztítás

A női ivarszervek területén megtalálható fertőzések és egyéb toxinok nagy százaléka, már a magzati életben szervesen beépülhet a baba szervezetébe. …

Gyermekvállalás előtti tisztítás Tovább »

Évszakok szerinti tisztítás – éves méregtelenítés

Az éghajlati stressz és a szervezet szövetei között szoros  összefüggéseket találtak az ókori kínai bölcsek, így ezek tisztítása az adott …

Évszakok szerinti tisztítás – éves méregtelenítés Tovább »

Shopping Cart

Vásároljon 25 000 Forint felett és ajándékba kap egy csomag probiotikumot, mely 4 féle algát tartalmaz!

Scroll to Top