A női ivarszervek területén megtalálható fertőzések és egyéb toxinok nagy százaléka, már a magzati életben szervesen beépülhet a baba szervezetébe.

A szülői szervezetben meglévő toxinterhelések ugyanis átkerülhetnek a magzatba, és ott a születést követően tünetek formájában megjelenhetnek. Erre utalhat pl. a koraszülés, az anyatejre való érzékenység, vagy a csecsemőkori ekcéma. Csehországi vizsgálatok rámutattak arra, hogy azokban a családokban, ahol az első gyermekkel valamilyen probléma már volt – ekcéma, hiperaktivitás – ott a tisztítás után vállalt második gyermeknél nem jelentkeztek a gondok.

A meddőség hátterében is állhatnak méregterhelők,melyek akadályozzák a megfelelő hormonok termelődését, befolyásolják az immunrendszer működését, gátolják a női és férfi szervek energetikai egyensúlyát.
A kismedence különböző részeiben vagy az anyaméhben lévő fertőzési gócok jelentős mértékben befolyásolhatják a pete megtapadását.

A férfi termékenység csökkenésének is különböző okai lehetnek pl.  a cigarettából származó kadmium felhalmozódása az ivarszervekben.  A toxikus anyagok csökkentik a spermák számát és mozgékonyságukat. Erről egyre több férfi szerez tudomást szakorvosi vizsgálatok alkalmával.

Az ivarsejtek egészséges energetikai állapota érdekében célszerű mindkét szülőnek, hat hónappal a tervezett teherbeesés előtt elkezdeni a tisztítókúrát.

Az egyénre szabott specifikus méregtelenítés ajánlott, de lehetőség van arra is, hogy általános tisztítókúrát tartsanak a szülők, babavárás előtt.

A Baby Start csomag segít ebben a hölgyeknek: GynoDren – Stresson – AM – Vegeton és az uraknak: Liver-dren – AM – ProstaDren – MinDren

Egy csomag kéthavi méregtelenítési folyamatot biztosít, mely a vizsgálatok szerint, adott készítmények vonatkozásában, elegendő.

Shopping Cart
Scroll to Top