Bemutatkozás

Szodoray Andrea természetgyógyász vagyok. Számomra mindig is fontos volt, hogy másoknak ott segítek, ahol tudok, így szinte egyértelmű, hogy erre a pályára sodort az élet.
Tanulmányaimat, 25 éve kineziológiával kezdtem, majd palettámra került, többek között – a kínai gyógyászat az akupresszúra, reflexológia, az aromabotanika, a Joalis féle információs méregtelenítés, amit 14 évig tanítottam.

Mára – a mindig megújulni vágyó énem- az orthomolekuláris medicina felé fordult, mert hiszem, hogy az egészségünk megtartása érdekében, egyre inkább szükségünk lehet minőségi vitaminokra, ásványi anyagokra, esszenciális zsírsavakra, enzimekre, aminosavakra, probiotikumra vagy éppen gyógynövényekre. Sok időt és energiát fordítok arra, hogy Önöknek kiváló minőségű terméket ajánljak. Érdemes körülnézni a webáruházban!

Életem egyik legmeghatározóbb pillanata, – találkozásom dr. Munkácsi Katalin gyermekgyógyász, homeopata doktornővel. Személyében olyan barátra és kollégára találtam, aki jóságával folyamatosan tud inspirálni. Szakmai törekvéseink, gondolataink egy irányba mutatnak, – a leginkább személyre szabott információval segíteni a hozzánk fordulóknak!

Minden ember egyedi és a problémák felszámolásához is egyedi megoldások szükségesek.

Shopping Cart

Vásároljon 25 000 Forint felett és ajándékba kap egy csomag probiotikumot, mely 4 féle algát tartalmaz!

Scroll to Top