ITOVI mérés

Az ITOVI egy új generációs kisméretű high-tech készülék, mely segítségével lehetőség nyílik arra, hogy feltérképezzük az egyén pillanatnyi fizikai és érzelmi állapotát. Ennek megfelelően – a számukra optimális illóolajokat illetve a hozzájuk kapcsolódó termékeket – össze tudjuk állítani. Az ITOVI mérés mindössze néhány percig tart, aminek eredményét az Ön által választott e-mail címre elküldjük. A kiértékeléssel és tanácsadással együtt kb. fél órát érdemes rászánni.

Hogyan működik az ITOVI Scenner?

A galvanikus bőrreakciót (Galvanic Skin Response – GSR), a nyomásérzékelőt, a hőmérsékletet használja a bőr – elektromos vezetőképességének – apró változásainak a mérésére. A készülék három területen mér – érzelmi, környezeti és fizikai szinten.  Kijelzőjeként a telefon szolgál, amellyel a bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál. A szkennelés során több száz különböző frekvenciát bocsát ki és méri a test ezekre adott válaszreakcióit. Egy speciális algoritmus alapján a szkenner megtalálja a megfelelő illóolajokat és készítményeket, melyek napi használatával optimális állapotba hozható és támogatható a szervezet.

A készülék ajánlata nagy segítség lehet a mindennapokban, hogy a családok az egészségmegőrzés illetve a betegségmegelőzés területén hatékonyan tudjanak működni. A stressz kezelésére illetve a hangulat emelésére is jótékony hatással lehet.

A mérés ára: 3000 Ft     Bejelentkezhet munkaidőben a 06 30 954 0983 telefonszámon

  • Amennyiben úgy dönt, hogy elfogadja a javasolt termékeket – a három legfontosabbat –  a mérés ingyenes
  • Ha szeretne olcsóbban hozzájutni a termékekhez és úgy dönt, hogy regisztrál, akkor minden hónapban egyszer ingyen mérjük, amit felhasználhat az LRP vásárlásánál
  • Ha a készülék érdekli, erre a linkre kattintva meg is tudja vásárolni: 

Ez a készülék nem jelzi az egészségi állapotot, és nem szándékozik betegségeket diagnosztizálni, kezelni, vagy gyógyítani. Ha bármilyen kérdése van az egészségével, kapcsolatban, forduljon orvosához vagy az egészségügyi szolgáltatóhoz.