A www.egeszsegnevelo.hu weboldal a Szodoray Egészségnevelő Kft. tulajdonát képezi.

Az oldalakon található tájékoztatások informatív jelleggel bírnak, és nem tévedhetetlen kijelentések. Minden tudományág, így az orvostudomány is folyamatos fejlődésen megy keresztül. A komplementer (kiegészítő) medicina, az alternatív megoldások egyre bővülnek.

A www.egeszsegnevelo.hu oldalon található információk nem helyettesítik, és nem is helyettesíthetik az orvosi végzettségű szakértő (orvos, pszichiáter, ápoló, gyógyszerész, stb.) személyes és a beteg aktuális állapotához igazított javallatát. Tényleges kérdéseivel és egészségügyi panaszaival, keresse fel kezelőorvosát!

A honlap teljes tartalma szerzői jogi védelem alá esik. A tartalom egésze vagy bármely részlete, csak a forrás pontos megjelölésével vagy egy jól látható helyen elhelyezett link – ami az egeszsegnevelo.hu oldalra mutat – vehető át, használható fel!

Más szerzőtől átvett írás esetén, – a Szodoray Egészségnevelő Kft – minden esetben feltünteti a forrást. Fenn tartja a jogot, hogy a weboldal tartalmát bármikor megváltoztathatja, kiegészítheti.

Felelősség

Az egeszsegnevelo.hu oldalhoz kapcsolódó linkek tartalmáért a Szodoray Egészségnevelő Kft. nem vállal felelősséget. Honlapom egyes információi származhatnak más szerzőktől, médiáktól, ill. más felhasználóktól is. Az internetes oldalamon megjelenő információnak a felhasználásából eredő esetleges károkért vagy hátrányokért semmiféle felelősséget nem vállalok.

Cikkeim nem adnak Önnek pontos, egyénre szabott, aktuális egészségi állapotához igazított tanácsokat, csak tájékoztatni szeretnénk bizonyos általános, egészségüket érintő kérdésekben. A Szodoray Egészségnevelő Kft. nem vállal felelősséget a www.egeszsegnevelo.hu honlapon található adatok és ismeretek felhasználásából vagy továbbadásából keletkező károkért és egyéb következményekért.

Abban az esetben, ha Ön meglátogatja és használja az oldalamat, úgy tekintem, hogy a leírtakat tudomásul vette.

Shopping Cart

Vásároljon 25 000 Forint felett és ajándékba kap egy csomag probiotikumot, mely 4 féle algát tartalmaz!

Scroll to Top