ColonBalance Plus

6 900 Ft

Problémaspecifikus Probiotikum az IBS-es -irritábilis bél szindróma- betegek jobb
életminőségéért és a megfelelő emésztésért

Kategória:

26 milliárd jótékony baktérium kapszulánként

A ColonBalance probiotikum hiánypótló termékként, Hazánkban egyedülálló módon olyan jótékony baktérium törzseket tartalmaz igen magas csíraszámban, melyek igazoltan segíthetik az irritábilis bél szindrómával küzdők életminőségének javulását,  a megfelelő emésztést és a bélnyálkahártya védelmet. Emellett számos pozitív élettani hatással bírhatnak.

A flóraalkotó törzsek védik és táplálják a bélnyálkahártyát, ezáltal szabhatnak gátat a „Lyukas bél szindróma” kialakulásának.  Ez egy igen kártékony folyamat, hiszen a nyitott-sérült bélfalon keresztül ételtoxinok, emésztetlen vagy félig emésztett étel komponensek, fehérje töredékek, kórokozók léphetnek be a véráramba. Ezek eljuthatnak számos szövethez, ahol helyi immunreakciót, gyulladást és akár autoimmun folyamatokat is elindíthatnak.

Készítményünket bárki fogyaszthatja, hiszen a probiotikum specifikus törzsei számos pozitív élettani hatást biztosítanak egészséges felnőttek számára is:

 • Javítják az emésztési folyamatot,
 • Csökkenthetik az ételkomponensekkel szembeni érzékenységet és az ételallergiák kialakulásának esélyét
 • Meglévő érzékenység esetén a tünetek gyakorisága, erőssége csökkenhet
 • Támogatják az immunrendszer megfelelő működését,
 • Gátolják a patogén törzsek megtelepedését a bélflórában,
 • Számunkra kedvező hatású protektív nutrienseket: vitaminokat, zsírsavakat, gyulladáscsökkentő faktorokat és antioxidánsokat termelnek,
 • Segítik a káros, toxikus anyagok semlegesítését

Miben más ez a probiotikum, mint a többi?

 • Kimagasló minőséget és hatékonyságot szavatol, hiszen a ColonBalance Plus termékünk az amerikai Dupont cég FloraFit® probiotikus törzseit tartalmazza, melyek szabadalmaztatott eljárás keretében készülnek!
 • A probiotikum kifejezetten azokat a törzseket tartalmazza, melyek az IBS-ben szenvedők életminőségét pozitívan befolyásolhatják, illetve segíthetik az Áteresztő bél folyamatot gátolni, az egyes emésztési zavarokat ellensúlyozni!
 • Szobahőmérsékleten is stabilak maradnak 1 évig, így a terméket nem kell folyamatosan hűtőben tárolni!
 • Védelmet nyújtó gyomorsav ellenálló cellulóz kapszulába kerülnek a jótékony flóraalkotó törzsek, így ott képesek kifejteni kedvező hatásukat, ahol a legnagyobb szükség van rájuk!
 • A termék szimbiotikum, mivel a jótékony baktérium törzsek mellett prebiotikus glükomannán rosttal lett dúsítva!
 • A gyártás kezdetén a specifikációnál jóval magasabb számú, közel 43 milliárd élő probiotikus baktérium található egy kapszulában, annak érdekében, hogy a szavatossági idő végéig garantáltan magas csíraszámot tudjunk biztosítani és ezen keresztül érezhető pozitív hatások sokaságát!
 • A ColonBalance Plus probiotikum VEGAN, így a szigorúan vegetáriánus táplálkozást folytatók is nyugodt szívvel fogyaszthatják!

A mikrobiális egyensúly felbomlása számos bélrendszeri probléma kiváltó oka lehet

A bélflóra károsodása, a patogén törzsek elszaporodása – gázképződés, toxikus anyagcseretermékek szintje nő – szintén gyengíti a bélnyálkahártya funkcióját és megújulási képességét. Fokozódik a bél áteresztő képessége, gyulladásos kaszkád jön létre -infekció, de akár szepszis is – valamint kóros immunfolyamatok alakulhatnak ki. Az IBS-es betegeknél nagy százalékban jelenik meg kisérő problémaként a depresszió, szorongás.

A megfelelő flóraalkotó törzsek jelenlétében

 • csökkenhet a bélfal körüli gyulladás
 • erősödhet a bélnyálkahártya regenerációs képessége,
 • növekedhet a bélnyálkahártyát védő és tápláló anyagok mennyisége.
 • Eredményesebb lehet a kevésbé tolerált élelmiszerek feldolgozása a bélben, javíthatják a közérzetet, szorongásoldó, kedélyjavító hatással is rendelkeznek a szerotonin szint növelő hatásuk útján

Összetevők: konjak gyökér kivonat (95% glükomannán), HPMC cellulóz kapszulahéj (gyomorsaválló), lactobacillus rhamnosus GG, bifidobacterium lactis (BI-04), lactobacillus plantarum (Lp-115), lactobacillus reuteri (1E1), bifidobacterium infantis (Bi-26)

Aktív összetevők 1 kapszulában C.F.U.
Lactobacillus rhamnosus GG 10.5 milliárd
Bifidobacterium lactis (BI-04) 10 milliárd
Lactobacillus plantarum (Lp-115) 4 milliárd
Lactobacillus reuteri (1E1) 1 milliárd
Bifidobacterium infantis (Bi-26) 0.5 milliárd

C.F.U.: az élő baktériumok mennyisége

Kiszerelés: 60 db kapszula (VEGAN – cellulóz alapú, színezékmentes)

Javasolt adag: napi 1 kapszula

Fogyasztási javaslat: közvetlenül étkezés előtt vagy közben folyadékkal – a probiotikumok fogyasztása során fokozottan figyeljünk oda a megfelelő folyadékbevitelre!

Tárolás: lehetőség szerint hűtve, párától védve tárolandó a baktériumok élettartamának megőrzése végett

A ColonBalance Plus probiotikum nem gyógyszer, illetve semmilyen orvosi kezelést nem hivatott helyettesíteni! Betegség esetén mindenképpen forduljon szakorvoshoz! A készítmény fogyasztása előtt kérje ki kezelőorvosa véleményét!

OGYÉI notifikációs száma: 21868/2019.

 

 

Shopping Cart
Scroll to Top