HPV – a rettegett vírus?

A Human Papilloma vírust a sejtekből teljesen csak az immunrendszer útján lehet eltávolítani, így kézenfekvő, hogy a leghatékonyabb megelőzés és kezelés az immunrendszer támogatása!

A leggyakoribb szexuális úton terjedő kórokozó a Human Papilloma vírus (HPV)

Ez a vírus felelős a méhnyakrák kialakulásának 99.7%-ért, de egyéb problémákat is,
pl. szemölcsöket, gyulladásokat is okozhat!
Mit tehetünk ellene?
A Papilloma vírusnak több mint 130 fajtáját azonosították, melyek – a rosszindulatú elváltozások tekintetében – lehetnek alacsony, közepes vagy magas kockázatúak.
Az alacsony rizikójú (6-os, 11-es) vírus szemölcsöket okoz a férfi és női nemi szervek nyálkahártyáin, ez a condyloma. Ez egy kellemetlen elváltozás, mely a szexuális együttlétnél a partnert is megfertőzi illetve vissza is fertőződhet. A szemölcs eltávolítható külsőleg, de ettől még a vírus nem tűnik el a szervezetből, hanem újra és újra előjöhet. A szövet mélyén megbújó korokozót a külső kezelés nem képes megszüntetni!
A közepes rizikójú (31, 33, 35, 51) vírusok már különböző gyulladásos folyamatokért felelősek, melyek – jó esetben – gyulladás elleni kezelés hatására megszűnnek.
A magas kockázatú HPV (16, 18, 45, 56) fertőzésnél – a rosszindulatú daganatok kialakulásának kockázata miatt – az orvosok egy műtéti beavatkozást, konizációt javasolnak. Ez nem befolyásolja a későbbi fogamzó képességet, de a műtét után is előfordul, hogy a HPV még mindig kimutatható vagy könnyen újra fertőződhet a beteg.
Mivel a Human Papilloma vírust a sejtekből teljesen csak az immunrendszer útján lehet eltávolítani, így kézenfekvő, hogy a leghatékonyabb megelőzés és kezelés az immunrendszer támogatása! A Joalis módszer segíthet az immunerősítésben a megfelelő információk segítségével, így elkerülhetővé válhat a műtét vagy a visszafertőződés kockázata jelentősen csökken!
A HPV elleni oltóanyagok, a már fertőzött hölgyek számára nem nyújtanak semmilyen védelmet és nem segítik elő a már meglévő betegségekből való felgyógyulást sem!
Természetesen ne feledkezzünk meg arról, hogy a rendszeres nőgyógyászati szűrések rendkívül fontosak, életet menthetnek!

Shopping Cart

Vásároljon 25 000 Forint felett és ajándékba kap egy csomag probiotikumot, mely 4 féle algát tartalmaz!

Scroll to Top