Szülőnek lenni felelősség

Egy nő és egy férfi felkészítése a szülői szerepre nem is olyan könnyű feladat. Az egészségügy ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Mindössze arra törekszik, hogy a kívánt gyermek megszülethessen. Sajnos számos esetben előfordulhat, hogy egy nő azért nem képes teherbe esni,mert éppen a saját szervezete gátolja meg. Nagyon fontos, hogy az anyaméh alkotta környezet milyen. Alkalmas-e arra, hogy egészséges magzat fejlődhessen benne?

A természetes úton történő gyakori teherbeesés képtelensége, a vetélések növekedése egyértelműen mutatják, hogy valami nincs rendben.

Nem kérdés, hogy az anyaméh különböző szöveteit toxinok terhelhetik, így a magzat fejlődése problémákkal lehet tele, vagy el sem kezdődhet!

Elsődleges feladat a gyermekvállalás előtt az anyaméh, a szülőcsatorna, a húgyúti és genitáliás területek méregtelenítése. A fertőzési gócoktól, az olyan mikroorganizmusoktól való megszabadulás, mint a chlamidia, toxoplazma, különböző gombák, HPV és egyéb vírusok.

Igen lényeges tényező, hogy az anya vére a magzaton keresztül áramlik, így azt is megérthetjük, hogy nem mindegy, milyen terhelők kerülhetnek át a magzatba. A különböző szerves és szervetlen anyagok, mint a vegyi anyagok, fémek, mikrobatoxinok, számos problémát okozhatnak a gyermek életében. A különböző bőrtünetek, ekcémás, allergiás állapotok, nem ritkán erre vezethetők vissza.

A fogantatáshoz, a születéshez és a gyermek szervezetének helyes működéséhez, elengedhetetlen a hormonrendszer kiegyensúlyozott működése. Éppen ezért indokolt lehet, ennek a területnek a tisztítása is a megfelelő információs Joalis készítményekkel.

De menjünk még tovább! Ha a születendő gyermekünknek a legjobb magzati fejlődést szeretnénk biztosítani, akkor gondolnunk kell az anya emésztőrendszerére is! A szervezetben a vékonybél feladata az ásványi anyagok, vitaminok, tápanyagok, pl. fehérjék felszívódása.

Az anyai szervezet még a saját kárára is táplálja a magzatot! A nők jelentős százaléka rosszul reagál a búza gluténra, aminek következménye lehet a vékonybélen kialakult gyulladások, melyek felszívódási zavarhoz vezethetnek.

Ne felejtsük el, ha a felszívódásban valamilyen zavar keletkezik, az nem csak az anya szervezetére nézve jelent problémát, hanem a magzat fejlődésére is, ezért szükség lehet a belek tisztítására is.

Az optimális teherbeeséshez, a magzat kihordásához, a problémamentes szülés és nem utolsó sorban az egészséges gyermek fejlődéséhez, fontos tényező még a szülők pszichés állapota. A depresszió, az agresszió, a szorongás, a különböző félelmek negatívan befolyásolhatják a szülővé válás, amúgy csodálatos élményét. Az információs méregtelenítéssel felszámolhatjuk azokat a gátakat, melyeket az előbb említett érzelmek okozhatnak.

Természetesen nem feledkezhetünk meg az apukákról sem! Az elmúlt néhány évtizedben a spermiumok száma a felére esett vissza. Ez még ugyan elegendő egy sikeres megtermékenyítéshez, de a tendencia ijesztő!
A spermiumok a herékben keletkeznek, ahol a szövetekben szintén jelen lehetnek terhelőként a mikrobagócok, szerves és szervetlen toxinok.
A férfiak estében nem csak arról van szó, hogy spermiumok alkalmasak legyenek a női petesejt megtermékenyítésére, hanem arról is, hogy a lehető legjobb minőségű genetikai örökítő anyagot adják át az utódoknak.

Dr. Josef Jonaš írásai alapján írta Szodoray Andrea

Shopping Cart
Scroll to Top