Szülőnek lenni felelősség

Egy nő és egy férfi felkészítése a szülői szerepre nem is olyan könnyű feladat. Az egészségügy ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Mindössze arra törekszik, hogy a kívánt gyermek megszülethessen. Sajnos számos esetben előfordulhat, hogy egy nő azért nem képes teherbe esni,mert éppen a saját szervezete gátolja meg. Nagyon fontos, hogy az anyaméh alkotta környezet milyen. Alkalmas-e arra, hogy egészséges magzat fejlődhessen benne?

A természetes úton történő gyakori teherbeesés képtelensége, a vetélések növekedése egyértelműen mutatják, hogy valami nincs rendben.

Nem kérdés, hogy az anyaméh különböző szöveteit toxinok terhelhetik, így a magzat fejlődése problémákkal lehet tele, vagy el sem kezdődhet!

Elsődleges feladat a gyermekvállalás előtt az anyaméh, a szülőcsatorna, a húgyúti és genitáliás területek méregtelenítése. A fertőzési gócoktól, az olyan mikroorganizmusoktól való megszabadulás, mint a chlamidia, toxoplazma, különböző gombák, HPV és egyéb vírusok.

Igen lényeges tényező, hogy az anya vére a magzaton keresztül áramlik, így azt is megérthetjük, hogy nem mindegy, milyen terhelők kerülhetnek át a magzatba. A különböző szerves és szervetlen anyagok, mint a vegyi anyagok, fémek, mikrobatoxinok, számos problémát okozhatnak a gyermek életében. A különböző bőrtünetek, ekcémás, allergiás állapotok, nem ritkán erre vezethetők vissza.

A fogantatáshoz, a születéshez és a gyermek szervezetének helyes működéséhez, elengedhetetlen a hormonrendszer kiegyensúlyozott működése. Éppen ezért indokolt lehet, ennek a területnek a tisztítása is a megfelelő információs Joalis készítményekkel.

De menjünk még tovább! Ha a születendő gyermekünknek a legjobb magzati fejlődést szeretnénk biztosítani, akkor gondolnunk kell az anya emésztőrendszerére is! A szervezetben a vékonybél feladata az ásványi anyagok, vitaminok, tápanyagok, pl. fehérjék felszívódása.

Az anyai szervezet még a saját kárára is táplálja a magzatot! A nők jelentős százaléka rosszul reagál a búza gluténra, aminek következménye lehet a vékonybélen kialakult gyulladások, melyek felszívódási zavarhoz vezethetnek.

Ne felejtsük el, ha a felszívódásban valamilyen zavar keletkezik, az nem csak az anya szervezetére nézve jelent problémát, hanem a magzat fejlődésére is, ezért szükség lehet a belek tisztítására is.

Az optimális teherbeeséshez, a magzat kihordásához, a problémamentes szülés és nem utolsó sorban az egészséges gyermek fejlődéséhez, fontos tényező még a szülők pszichés állapota. A depresszió, az agresszió, a szorongás, a különböző félelmek negatívan befolyásolhatják a szülővé válás, amúgy csodálatos élményét. Az információs méregtelenítéssel felszámolhatjuk azokat a gátakat, melyeket az előbb említett érzelmek okozhatnak.

Természetesen nem feledkezhetünk meg az apukákról sem! Az elmúlt néhány évtizedben a spermiumok száma a felére esett vissza. Ez még ugyan elegendő egy sikeres megtermékenyítéshez, de a tendencia ijesztő!
A spermiumok a herékben keletkeznek, ahol a szövetekben szintén jelen lehetnek terhelőként a mikrobagócok, szerves és szervetlen toxinok.
A férfiak estében nem csak arról van szó, hogy spermiumok alkalmasak legyenek a női petesejt megtermékenyítésére, hanem arról is, hogy a lehető legjobb minőségű genetikai örökítő anyagot adják át az utódoknak.

Dr. Josef Jonaš írásai alapján írta Szodoray Andrea

Shopping Cart

Vásároljon 25 000 Forint felett és ajándékba kap egy csomag probiotikumot, mely 4 féle algát tartalmaz!

Scroll to Top