Immungyengeség, avagy az idegrendszer méregtelenítése

Saját immunrendszerünkénél nincs jobb méregtelenítő eljárás” – állítja Dr. Josef Jonáš.
Így igaz, ha az valóban jól működik!

 Napjainkban azonban egyre gyakrabban szembesülünk immungyengeséggel. Mi lesz így az élő (baktériumok, vírusok, gombák…) és élettelen terhelők (nehézfémek, gyógyszerek, metabolitok vagy érzelmi terhelők…) elleni küzdelemmel?

Akár a tüdők toxinokkal való terheltségének (ekkor a baktériumokkal szembeni immunitás zavart), akár a vesék méreganyag terheltségének (így a gombákkal szembeni immunitás zavart) köszönhető a probléma – és nem soroltam fel minden eshetőséget – valamit tennünk kell!
A helyzetet az is bonyolíthatja, hogy az érintett szervek központi idegrendszeri vetületei is lehetnek terheltek, így mindez az ellenálló képesség gyengüléséhez vezet.
Fontos tudnunk: immunrendszerünk irányítása is figyelmet érdemel és ez a központi idegrendszerben található!
Nem lehetünk tehát egészségesek mindaddig, míg csak az ettől távoli szervek szintjén tisztítjuk szervezetünket. Egészségünk kizárólag akkor állhat helyre, ha az idegrendszert is tökéletes állapotban tartjuk, méregtelenítjük!
Egyedülálló módon a Dr. Josef Jonáš által kidolgozott eljárás képes specifikusan megtisztítani – azonosítva az ott található toxinokat – mind a központi, mind a perifériás (idegszálak és dúcok), mind a vegetatív idegrendszert.
A méregtelenítés mellett, az egyéni jellemzők alapján kiválasztott homeopátiás ún. „alkati szer” segít a testi-lelki egyensúly végleges helyreállításában és megőrzésében.
Van megoldás! Tegyünk lépéseket gyermekünk és magunk immunrendszerének testreszabott megerősítésére! A rutinszerűen végzett tisztítókúrák sokat segítenek, de sosem érik el azt az eredményt, melyet egy specifikusan kidolgozott kezelés nyújt.

A gyenge ellenálló képesség mellett, természetesen, pl: fejfájások, memória-és koncentrációzavarok, pszichés tünetek esetén is szükséges az idegrendszer méregtelenítése.

Dr. Munkácsi Katalin
Egészségnevelő Stúdió
Shopping Cart

Vásároljon 25 000 Forint felett és ajándékba kap egy csomag probiotikumot, mely 4 féle algát tartalmaz!

Scroll to Top