Mit tehet az a beteg, akiről már lemondtak az orvosok?

Történetünk szereplője egy idősebb úr, akinek tíz évvel ezelőtt egy bőrdaganatot diagnosztizáltak az arcán. Az évek alatt többször kimetszették, de sajnos mindig újra előjött. A szeme alatt egy kétszáz forintos nagyságú, kiemelkedő, elszíneződött képlet volt látható. Ez már olyan nagy volt és olyan rossz helyen, hogy az orvosok nem vállalták a műtétet sem az onkológián, sem a szemészeti klinikán.

A család nem adta fel! Cannabis olajat vettek és szájon át kezdte alkalmazni a bácsi, de nem tapasztaltak változást.

Tavasszal, még a vírus kitörése előtt járt nálam – az egyébként természetgyógyász – lánya és beszélgettünk a helyzetről. Arra jutottunk, hogy nem minden cannabis egyforma, mindenképpen érdemes – egy garantáltan tiszta, jó minőségű, és THC mentes olajat kipróbálni.

Az eredmény várakozáson felüli! Nem egészen 1 hónap alatt a képlet teljesen eltűnt, és semmilyen heg nem maradt utána. A bőrdaganatot kívülről kenegették naponta többször az USA Medical CBD 1000 mg-os olajával.

Miért meséltem ezt el?

Mert szeretném, ha tudnák, hogy soha nem szabad feladni! Sok energiát fektetek abba, hogy megtaláljam azokat a jó minőségű termékeket, melyek segítséget nyújthatnak az egészségük megtartásában. Ezek a visszajelzések megerősítenek abban, hogy a legkiválóbb termékekkel dolgozunk!

Mindig van egy másik megoldás, ami a célunkhoz vezet, csak meg kell találni!

Szodoray Andrea

2020. 09. 04.

Shopping Cart
Scroll to Top